Sims 4 Para Hilesi Nasıl Yapılır?

Sims 4 para hilesi de dahil olmak üzere birçok hile kodu merak ediliyor. Bu hilelerin nasıl yapılacağını anlatıp kodları bir arada topladık.

Sims 4 para hilesi için hangi kod kullanılmalıdır? Sims 4’te hile nasıl yapılır? Bu gibi soruların yanıtını merak edenler için içinde hile kodlarının da olduğu büyük bir rehber hazırladık.

Bu makalenin devamında Sims 4’te nasıl hile yapılacağının yanı sıra hiçbir çaba sarf etmeden nasıl para kazanabileceğinizi, karakterinizin ihtiyaçlarını nasıl direkt karşılayacağınızı, karakterinizi nasıl ışınlayacağınızı ve çok daha fazlasını öğreneceksiniz.

Sims 4 Para Hilesi Kodu Nedir?

Görevler, işler zaman zaman can sıkıcı hale mi geliyor? Yukarıdaki kodları kullanarak hiçbir şey yapmadan para kazanmanız mümkündür. Bu kodları nasıl gireceğinizi merak ediyorsanız aşağıda yer alan adımları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Sims 4’te Hile Nasıl Yapılır?

Sims 4 Para Hilesi - 1

Sims 4 Hileleri: En Çok Kullanılan Hile Kodları

Sims 4’te yapabileceğiniz çok fazla hile bulunuyor. Aradığınız hileyi daha kolay bulmanız için hileleri kategori halinde sıralıyoruz.

Sims 4 Ölüm Hileleri

CTRL + Shift + C tuş kombinasyonunu kullanarak hile konsolunu açın. Konsola “testingcheats true” kodunu yapıştırın ve “Enter” tuşuna basın. Aşağıdaki kodları kullanmanızın önünde artık hiçbir engel bulunmamaktadır.

Sims 4 İhtiyaç Hileleri

Sims 4 Beceri/Yetenek Hileleri

Sims 4 para hilesi de dahil olmak üzere birçok hileyi bir arada topladık. Sizin listeden çok sık kullandığınız bir hile var mı? Bu hileyi yorumlar kısmından belirtebilirsiniz.

Exit mobile version