The Sims 3 Hileleri Neler?

The Sims 3 hileleri ile oyunu çok daha eğlenceli bir hâle getirebilirsiniz. Bu hileler, size The Sims 3'ü uzun bir süre daha oynatacaktır.

The Sims 3 Hileleri

The Sims 3 hileleri ile oyunu daha eğlenceli hâle getirmek istemez misiniz? The Sims 4 uzun bir zaman önce çıkmış ve The Sims 5 de yakın bir zamanda oyun piyasasına sürülecek olsa da birçok oyuncu hâlâ The Sims 3 oynamaya devam ediyor.

Siz de bu oyuncuların arasında yer alıyorsanız muhtemelen oyunda deneyimlenecek pek çok şeyi deneyimlediniz. Böyle bir durumda video oyununu biraz canlandırmak isteyebilirsiniz.

The Sims 4’te olduğu gibi The Sims 3’te de oldukça az hile bulunuyor. Bu oyunda neler yapabileceğinizi merak ediyorsanız aşağıdaki liste size bu konuda yardımcı olacaktır ama bu listeye geçmeden önce hilelerin nasıl etkinleştirildiğini öğrenelim.

Sims 3 Hile Etkinleştirme Nasıl Yapılır?

The Sims 3 Hileleri Listesi

The Sims 3’te etkinleştirebileceğiniz hileler bu şekildedir. Bu hileleri Control + Shift + C tuşlarına bastıktan sonra açılan bölümde etkin hâle getirebilirsiniz. Para hilesi gibi bazı hileleri kullanırken dikkatli olmanız tavsiye edilir.

The Sims 4 oynuyorsanız The Sims 4’te para hilesi yapma adımlarını da inceleyebilirsiniz.

Exit mobile version