Şık Mobil Aksesuarlar

MOB Hoparlör

Klişe hoparlör tasarımlarına adeta başkaldıran bu sempatik aygıt, evinizi neşeyle doldurmaya hazır. Dans da eden hoparlör, aynı zamanda teknik özellikleriyle de dikkate değer. Bluetooth bağlantısıyla akıllı telefonunuzla eşleştirerek müzik çalabileceğiniz MOB, eller serbest modu sayesinde konuşmaları yanıtlamanıza da imkân tanıyor. 4-5 saat şarj dayanıklılığına sahip, 3W ses sunuyor. İnovatif bir detay olarak iki adet satın alarak birbirine bağlayabiliyor, böylelikle stereo ses elde edebiliyorsunuz.

249 TL

Swellpro Spry Drone

23 cm x 24 xm x 9 cm ölçülerinde, pilsiz 538 gram ağırlığa sahip Swellpro Spry Drone, üst seviye bir ‘kompakt’ drone’dan beklediğiniz birçok özelliğe sahip. 500 metreye kadar 4K görüntü aktarabiliyor, 15-16 dk kadar havada kalabiliyor ve uzaktan kumandasıyla 800 metreye kadar menzil içerisinde kontrolü mümkün. Otomatik kalkış, otomatik dönüş gibi özelliklere de sahip olan model, sadece 90 dakikalık şarj süresiyle de dikkat çekiyor. Su geçirmediğini de belirtelim. Mobil uygulamasının son derece kullanışlı olduğunu da belirtelim.

8.750 TL

Mooni OVA

Bulunduğu alanı ferahlatan, modern bir şıklıkla tanışmaya hazır mısınız? Moon Ova, bir hoparlörden bekleyebileceğiniz estetiğin sonraki aşaması adeta. Zarif ve doğayla dost renkleri ile öne çıkan modelde 12 saati bulan şarj dayanıklılığı, 10W ses çıkışı, su sıçramalarına karşı dayanıklılık gibi özellikler bulunuyor. Müzikle birlikte etrafa hoş bir ışık da yayan model, bunu içerisindeki LED ampulle sağlıyor. Hem naif bir ortam hem de harikulade ses performansını harmanlıyor.

1.499 TL

DJI Osmo Action Camera

Bazıları zoru sever. Aksiyon halindedirler. Kışın soğukta, karda; yazın suyun derinliklerinde, nehirlerin yakınında, çamurla temas halinde ya da yüksek noktalarda gezinirler. Damarlarındaki kan farklıdır sanki. Aksiyona olabildiğine meyilli kimselerin yanı sıra ilginç coğrafyaları keşfe çıkma güdüsü de kimileri için durdurulamaz bir şeydir. Zorlu koşullarda, hareket halinde, karda, kışta, su altında kullanılacak görüntüleme teknolojilerinin diğer standart modellerle aynı izolasyon ve dayanıklılık özelliklerine sahip olması beklenemez. Test merkezimizde ağırladığımız DJI Osmo Action 2, enerjik ve macera dolu kimselerin yanı sıra kamerasını her an düşürme potansiyeline sahip neşeli insanlara da hitap ediyor. 11 metre derinliğe kadar su altı basıncına dayanıklı ve -10 derecede bile çalışabiliyor. 4K video kaydediyor ve RockSteady adı verilen oldukça iyi bir görüntü sabitleme özelliğine sahip.

2.999 TL

EcoGuard iPad Kılıfı

Ahşabın zarafetle dansı iPad ile buluştu! Hakiki ahşaptan üretilen en iyi iPad kılıflarından biri. 10.5 inç iPad ile uyumlu.Şeffaf arka kapağı ideal şekilde korurken katlanarak stant fonksiyonu da sunan model, manyetik mekanizması sayesinde kolayca açılıp kapanıyor. iPad için satın alabileceğiniz en sofistike aksesuarlardan biri olduğunu rahatlıkla belirtebiliriz. Üstelik fiyatı da son derece mütevazı. Vakkorama mağazalarından temin edilebiliyor.

399 TL

Happy-Nes 1 metre Apple şarj kablosu

Rengarenk ve stil sahibi tasarımlara sahip Apple şarj kabloları sunan Happy-Nes, adeta son dönemin öne çıkan trendi. Renkli ofis ve evlere daha bir renk katan kablo karmaşasına da son veren ürün, 1 metre uzunluğunda. Çantanızda cebinizde kablolarınızın dolaşmasını önlüyor. iPhone’unuzu uyum içinde şarj ediyor. Özel tasarım bir şarj kablosu fikri hoşunuza gittiyse size önerimiz Happy-Nes marka ürünler.

215 TL

Anker Nebula Capsule

Tatil dışı kültür sanat etkinliklerine vakit ayırmak, özellikle de en az 1 saatlik filmleri seyretmek mümkün olmayabiliyor. Sinema keyfini tatilde doyasıya yaşamak için Anker’in taşınabilir mini projeksiyonu Nebula Capsule’den yardım alabilirsiniz. Geleneksel projeksiyon makinelerinin özelliklerini yalnızca bir kola kutusu büyüklüğündeki gövdesinde toplamayı başaran portatif projeksiyon, akıllı telefon ve bilgisayarlara kolayca bağlanıyor. Dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan Red Dot Design Award sahibi olan portatif projeksiyon, tek şarjla 3,5 saat video oynatabiliyor; 8 GB dahili hafızasıyla yarı yolda bırakmıyor.

2.199 TL 

Kreafunk aGroove

İlgi çekici ses ürünleri ile tanınan Kreafunk’un aGroove modeli, harika kişiliğe sahip küçük, kompakt bir Bluetooth hoparlör. Model; yumuşak, yuvarlak kenarlı ve kısa sürede iyi ses veren güzel bir tasarıma sahip. Tek yapmanız gereken hoparlörü akıllı telefonunuza bağlamak ve dinlemek istediğiniz müziği seçmek. aGroove 30 metre menzile sahiptir. Bu, evinizde herhangi bir yere yerleştirebileceğiniz anlamına gelir.

695 TL

 

Philips DLP7805U/10

Taşınabilir şarj cihazları arasında öne çıkan Philips hızlı taşınabilir şarj cihazı iki farklı USB porta sahiptir. Ayrıca tüm mobil cihazlar ile uyumludur ve akıllı telefondan tabletlere kadar tüm cihazları şarj etmekte mümkündür. 7800 mAh güce sahip olan model, akıllı telefonları 2 ya da 3 kez şarj edebilir. Ayrıca 2.1A adının verildiği USB portu daha hızlı şarj etme özelliğine sahiptir. Bunların yanı sıra şarj cihazında el feneri özelliğinin de bulunduğunu söylemeden geçmeyelim.

99 TL

Sennheiser CX Sport

Hafif tasarımı, ter ve ıslanmaya dayanıklı yapısı, son teknoloji Bluetooth bağlantısı ile öne çıkan CX Sport, mükemmel ses kalitesini, vazgeçilemez fonksiyonlar ile birleştiriyor. 1.5 saatlik tek sefer şarj ile 6 saate kadar bir batarya ömrü sunan Sennheiser CX Sport Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, çok sık spor yapan kullanıcıları yarı yolda bırakmamak için hızlı şarj özelliğine de sahip. Bu özellik sayesinde 10 dakikalık şarj ile 1 saatlik bir batarya ömrü sunan CX Sport, performansını en üst seviyeye taşımak isteyenler için birebir.

 

749 TL

Jabra Elite Active 65t

Bu kulaklıkla ilginç bir detaydan söz ederek başlayalım; birçok küresel yayın tarafından neredeyse şaşmaz bir şekilde 10 üzerinden 9 puan aldı. Yani bu segmentin en iyilerinden. Suya dayanıklı tasarımıyla öne çıkan Jabra Elite Active 65t’nin en önemli avantajı aktif bir yaşantıyla uyumluluk. İster outdoor gezilere çıkın, ister bolca tatil yapan biri olun her koşulda dayanıklı. Ses kalitesi ve kullanım kolaylığı da fark yaratan avantaj noktalarından.

899 TL

B&O Play Beoplay H4

Bang & Olufsen’in bu şık tasarımlı kablosuz kulaklıkları size oldukça kaliteli bir ses deneyimi sunmayı vaat ediyor. Beoplay H4’ün kulak pedleri üzerinde ve kafa üstü bandında yumuşak bir deri malzeme kullanılmış. Ürünün geri kalan bölümlerinde ise paslanmaz çelik ve alüminyum detaylar göze çarpıyor. Her türlü giyim tarzına uyacak renk seçenekleri bulunan Beoplay H4, İskandinav tasarımını üstün bir performansla buluşturan oldukça başarılı bir model.

1.899 TL


 

Exit mobile version