Ses İnceltme Programı Tavsiyeleri

Ses inceltme programı arayışında mısınız? Bu listede sesinizi dilediğiniz gibi inceltecek en iyi programları bir arada topladık.

Ses İnceltme Programı Tavsiyeleri

Arkadaşlarınızla biraz eğlenmenin yollarını arıyorsanız bir ses inceltme programı kullanmayı düşünebilirsiniz çünkü bu tür bir program, arkadaşlarınıza şaka yaparak keyifli anlar yaşamanıza olanak tanır.

Sesinizi inceltmenize imkân sunan bu programları elbette sadece birilerine şaka yapmak için kullanmak zorunda değilsiniz. Bunun haricinde özellikle sesiniz aşırı kalın ve bu nedenle sesinizi biraz inceltmenin yollarını arıyorsanız da söz konusu programlara yönelebilirsiniz.

Her ne olursa olsun, duyanlara oldukça eğlenceli gelecek bu programları bir an önce denemek istiyorsanız aşağıda yer alan listeye göz atabilir ve bunları kendi içinde karşılaştırıp hangisini kullanacağınıza karar verebilirsiniz.

Ses İnceltme Programı Önerileri

Sesinizi büyük ölçüde incelten programlar bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bu programları daha yakından inceleyelim.

MorphVOX Pro veya MorphVOX Junior

MorphVOX Pro şu anda kullanılabilecek en iyi ses inceltme programlarından biridir. Program size aralarından seçim yapabileceğiniz birçok ücretsiz ses ve ses paketi sağlar. Üstelik program sadece sesinizi değiştirmekle sınırlı kalmıyor aynı zamanda arka plan gürültülerini de oldukça başarılı bir şekilde ortadan kaldırıyor.

Her ne kadar harika özellikler sunmakta olsa da MorphVOX Pro ücretli bir programdır. Tabii ki satın almadan önce deneme imkânınız bulunuyor ancak sesi inceltmek için daha basit bir çözüm tercih etmek isterseniz ücretsiz bir program olan MorphVOX Junior’ı kullanmanız daha iyi bir tercih olacaktır.

MorphVOX Junior, üç temel sesle birlikte geliyor. Bu seslerin arasında sesinizi incelten bir ses seçeneği de yer alıyor.

Clownfish Voice Changer

Clownfish, sesin kalınlık ve incelik seviyesini ayarlamanıza olanak tanıyan ücretsiz bir programdır. Bu programı kullanarak çok ince ses çıkarabilirsiniz.

Özel ses efektlerinden bebek ya da helyum seçeneklerinden birini seçerek oldukça ince ve komik bir şekilde konuşmanız da mümkündür. Yani mutlaka ses ayarları ile uğraşmanıza gerek yok, hazır ses efektlerini kullanarak da sesinizi inceltebiliyorsunuz.

Adobe Audition

Gerçek zamanlı olarak değil de kaydedilmiş bir sesi inceltmek istiyorsanız Adobe Audition harika bir seçim olacaktır. Bu programı kullanarak sesinizi dilediğiniz gibi inceletebilirsiniz. Ses inceltmenin yanı sıra ses kaydı üzerinde daha birçok işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Exit mobile version