En İyi Serisi Olan Filmler Neler?

Güzel serisi olan filmler izlemek istiyor ama hangisinden başlayacağınıza dair hiçbir fikriniz yok mu? Sizin için en iyilerini listeledik.

Serisi olan filmler, izleyicinin film sona erdikten sonra devam filmlerinin de olduğu sevinci ile kaplanmasına neden olan filmlerdir. Tabii ki her film serisi her izleyicinin beklentilerini karşılayabilecek seviyede filmlere sahip değildir.

Siz de böyle düşünüyorsanız tüm zamanların en iyi film serilerine yönelmek gibi düşünceniz olabilir. Sizin için en iyilerini içeren bir liste hazırladık. Bu listedeki film serilerine göz atabilir, beğendiğiniz seriyi izlemeye başlayabilirsiniz.

En Güzel Serisi Olan Filmler

En Güzel Serisi Olan Filmler

1. Alien

Bilmediği bir gezegene iniş yapmak zorunda kalan mürettabatın hayatta kalma mücadelesini ele alan Alien’ın ilk filmi 1979 yılında çıktı. Devam filmi ise tam 7 yıl sonra geldi.

Serinin filmleri sırasıyla şu şekilde izleniyor:

2. Terminator

Uzak bir gelecekte geçen Terminator, ilk olarak 1984’te izleyicilerle buluştu. Serinin izleme sırası şu şekilde:

3. X-Men

Mutantların olduğu bir evrende geçen X-Men, ilk olarak 2000 yılında beyaz perdede boy gösterdi. Devam filmi 2003 yılında geldi. Serinin izleme sırası şu şekilde:

4. Rocky

Dünya şampiyonluğuna uzanan bir yolculuğu işleyen Rocky serisinin ilk filmi 1976 yılında çıktı. Serinin izleme sırası şu şekilde:

5. Spider-Man

Beyaz perdenin en sevilen süper kahramanlarından biri Spider-Man’in ilk filmi 2002 yılında gösterime girdi. Devam filmi 2004 yılında çıktı. Spider-Man serisinin izleme sırasını daha önce sizinle paylaşmış ve her filmin konusunu tek tek ele almıştık. Dilerseniz bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Exit mobile version