Sennheiser Ambeo Soundbar

Sennheiser tarafından üretilen ilk hoparlör olma özelliği gösteren, üç boyutlu, çevresel bir sesi en gerçekçi şekilde sunan Ambeo Soundbar, evde sinema izlemeyi unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor. Çoklu ev sinema sistemlerini geride bırakarak ev sinemasını tek bir cihazdan yaşatan Ambeo Soundbar, sunduğu derin ses kalitesiyle, izlenen filmin keyfini ikiye katlıyor.

sennheiser ambeo soundbar özellikleri

Sennheiser Ambeo Soundbar Özellikleri

Tek bir bar üzerinde yer alan 13 High-End sürücü ile 5.1.4 ses deneyimi sunarak çoklu hoparlör görevi gören Ambeo Soundbar, 13 hoparlör dizilimini tek bir hoparlör içinde barındıran ilk sistem olarak, geleceğin sinema deneyimini evinize getiriyor.

Kurulum esnasında odayı algılayıp sesi yansıtacağı yüzeyleri belirleyerek kalibrasyon yapan Ambeo Soundbar üç boyutlu, çevresel bir sesi en gerçekçi şekilde sunuyor. Böylece izleyici, kendisini konserin verildiği stadın ortasında, filmin tam içinde, maçların oynandığı stadyumda hissedebiliyor.

Ambeo Soundbar, 30Hz’e kadar inen derinlik hissini ilave bir subwoofer gerektirmeden verebiliyor. Sunduğu ekolayzır ayarları ve üç farklı 3D modu ile kendi zevkinize özel üç boyutlu ses deneyimini yaratmanızı sağlıyor.

Sounbar Fiyatı

Sennheiser Ambeo modeli, High End soundbar ürünleri ile hemen hemen aynı orantıda fiyatlandırmaya sahip. Sennheiser, Ambeo Soundbar, 19.999 TL’den gün itibariyle satışa sunuldu.

Exit mobile version