Secret Invasion Jeneriği Yapay Zeka ile Oluşturuldu!

Secret Invasion jeneriği yapay zeka tarafından yapıldı ve bu, izleyicilerin gözünden kaçmadı. Yönetmen, jenerik hakkında konuştu.

Secret Invasion Jeneriği Yapay Zeka ile Oluşturuldu!

Secret Invasion jeneriği yapay zeka tarafından yapıldı. İzleyicilerin dikkatini çeken açılışta bazı tuhaflıklar vardı ve dizinin yönetmeni olan Ali Selim, Polygon tarafından yöneltilen soruya karşılık yaptığı açıklamada bunun yapay zeka kullanılarak yapıldığını doğruladı.

Bu jenerik sayesinde dünyada insanlara yardım etmenin karşılığında hiçbir şey elde edememekten bıkmış olan sayısız şekil değiştirici Skrull’ın insanların arasına sızması ile gelişen olaylara odaklanan dizinin açılışı da en az konusu kadar tuhaf olması sağlandı.

Secret Invasion Jeneriği Aslında Yapay Zekanın Eseri

Secret Invasion’ın açılışı oldukça tuhaf karşılandı. Alışagelmişin dışında gibi görünen görseller, izleyicileri şüphelendirdi. Birçok seyirci, söz konusu görselleri dizinin Midjourney gibi yapay zeka destekli görüntü oluşturma araçları ile yapılan görsellere benzetti ve haksız da çıkmadılar. Bu açılış yapay zeka ile yapıldı.

Dizinin yönetmeni olan Ali Selim, Polygon’a yaptığı açıklamada açılış jeneriğinin Method Studios tarafından yapay zeka kullanılarak tasarlandığını söyledi.

Birçok insan gibi Ali Selim de yapay zekanın nasıl çalıştığını gerçekten anlamadığını belirtti fakat yapay zekanın dizinin konusu ve atmosferi ile uyumlu görseller oluşturma yeteneğinden etkilendiğini ifade etti.

Bütün bunları bir kenarda tutmak gerekirse AI (Yapay Zeka) sanatı şu an büyük bir tartışma konusu olarak görülüyor.

Dünyaca ünlü sanatçıların stili ile sadece birkaç saniye içinde harika sanat eserleri ortaya koyabilen yapay zeka için hangi çalışmaların nasıl kullanıldığı ile ilgili birçok soru işareti var ve bu tartışmaların uzun bir süre daha devam edeceği öngörülüyor.

Exit mobile version