Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri

Sea of Thieves sistem gereksinimleri neler? İşte popüler video oyununu oynayabilmek için olması gereken donanım bileşenleri!

Sea of Thieves sistem gereksinimleri, çevrim içi tabanlı korsancılık oyununun sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için gerekli olan donanım bileşenleri hakkında bilgi verir. Bilgisayarınızda yer alan bileşenler, sistem özelliklerini karşılıyorsa oyunu herhangi bir problem yaşamadan oynayabilirsiniz.

Rare Ltd tarafından geliştirilen Sea of Thieves, 3 Haziran 2020 tarihinde satışa sunuldu. Yayıncılığını Xbox Game Studios’un yaptığı video oyunu, oyuncuların büyük bir kısmı tarafından çok beğenildi. Açık dünya temasına sahip olan yapım, yıllar önce çıkmış olmasına rağmen günümüzde hâlâ popülerdir.

Çevrim içi odaklı korsancılık oyunu, uçsuz bucaksız okyanusta korsan yaşamını tecrübe etmenize imkân tanır. Başarılı yapımda adaları keşfedebilir ve kayıp hazineleri arayabilirsiniz. Oyunda ayrıca balık tutma gibi çeşitli aktiviteler de mevcut.

Sea of Thieves Sistem Gereksinimleri Neler?

Tüm dünyada çoğu oyuncu tarafından oynanan video oyununu herhangi bir kasma ve donma sorunu yaşamadan oynayabilmek için sisteminizin bazı kriterleri karşılaması gerekiyor. Böylece oyunu hiçbir problem ile karşı karşıya kalmadan oynayabilirsiniz.

Sea of Thieves sistem gereksinimleri-1

Sea of Thieves Minimum Sistem Gereksinimleri

Sea of Thieves Önerilen Sistem Gereksinimleri

Popüler korsancılık oyununun minimum sistem gereksinimlerinde Intel Q9450 2.6GHz ya da AMD Phenom II X6 3.3 GHz işlemci isteniyor. Minimum ayarlarda oynayabilmek için Nvidia GeForce GTX 650 veya AMD Radeon 7750 ekran kartına sahip olmalısınız. RAM tarafında ise 4 GB gerekiyor.

Xbox Game Studios’un başarılı oyununu önerilen ayarlarda oynayabilmek için bilgisayarınızda Nvidia GeForce GTX 770 ya da AMD Radeon R9 380x ekran kartı olması gerekiyor. İşlemci tarafında Intel i5 4690 3.5 GHz veya AMD FX-8150 3.6 GHz isteniyor. Önerilen gereksinimlerde 8 GB RAM’in gerekli olduğu belirtiliyor.

Sea of Thieves sistem gereksinimleri dahil oyuna ilişkin merak ettiğiniz bir soru varsa aşağıda yer alan yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca en iyi co-op oyunları listesine göz atabilirsiniz.

Exit mobile version