Sanalika Tarzı Oyunlar Neler?

Sanalika tarzı oyunlar arayanlar için bir arada topladığımız oyunlara göz atabilir, Sanalika'ya en alternatifi bulabilirsiniz.

Sanalika Tarzı Oyunlar Neler?

Sanalika tarzı oyunlar mı arıyorsunuz? Doğru yere geldiniz. Sanalika, Türkiye merkezli bir oyun geliştirme şirketi olan OyunStudyosu tarafından geliştirilmiş bir sanal dünya oyunudur.

Oyuncular kendi karakterini oluşturabilir, sanal bir dünyayı tek başına ya da diğer oyuncularla etkileşim içerisinde keşfedebilir. Her oyuncu kıyafetlerini, aksesuarlarını değiştirerek karakterini özelleştirebilir. Hızlı bir şekilde büyümek ve karakterini hiçbir zahmete girmeden özelleştirmek isteyen oyuncular oyunun kendi sanal birimi olan Sanil satın alabilir.

Sanalika her ne kadar çok sayıda oyuncu tarafından her gün saatlerce oynanan bir oyun olsa da bunun gibi daha birçok video oyunu bulunuyor. Bu oyun artık ilginizi çekmiyor ya da bu türdeki diğer oyunları da denemek istiyorsanız Sanalika gibi oyunlara göz atmanızın zamanı gelmiştir.

Sanalika Tarzı Oyunlar Listesi

Sanalika benzeri oyunlar arayışında olanların yukarıdaki oyunlara mutlaka göz atması gerekiyor. Bu oyunların nasıl oyunlar olduğunu merak ediyorsanız cevabını aşağıdan öğrenebilirsiniz.

Roblox

Roblox aslında bir oyundan çok oyun platformu olarak tanımlanabilir. Bu platformda oyuncular ve oyun geliştiricileri bulunur. Bir oyuncu aynı zamanda hem başkalarının yaptığı oyunları oynayabilir hem de kendi video oyununu yapabilir.

Oyun geliştiricilerine verilen imkânlar o kadar fazladır ki bu platformda son zamanların popüler dizilerinden biri olan Squid Game de dahil olmak üzere pek çok popüler yapımın uyarlamasının yer aldığını görebilirsiniz.

Movie Star Planet

Movie Star Planet, baştan başlayarak yıldızlığa doğru yükselebileceğiniz, harika arkadaşlıklar edinebileceğiniz çevrim içi bir oyundur. Bu oyunda arkadaşlarınıza eğlenebilir, sohbet edebilir, oyunlar oynayabilir, alışverişe çıkabilirsiniz. Son moda kıyafetleriniz ile parlayabileceğiniz oyunu App Store ve Play Store’da bulabileceğiniz oyunu ayrıca web tarayıcısından da oynayabilirsiniz.

Kişiliğinizi yansıtan sadece kıyafetler değildir. Eviniz de sizi yansıtır. Movie Star Planet’te evinizi de kendi zevklerinizi yansıtacak şekilde dekore edebilirsiniz.

Habbo

Habbo, özellikle çocuklara ve gençlere yönelik bir sosyal ağ hizmeti olarak hizmet verir. Kullanıcılar tıpkı Sanalika’da olduğu gibi Habbo’da da kendi karakterini oluşturabilir. Bu oyuna katılan her oyuncunun bir otel odası vardır. Oyuncular kendi otel odalarını tasarlayabilir, yeni arkadaşlarla tanışıp onlarla sohbet edebilir, evcil hayvan edinebilir, parti düzenleyebilir.

MyVMK

MyVMK, klasik Disney oyunu olan Virtual Magic Kingdom’ın yeniden ele alınmış hâlidir. 2013 yılında dönemin ruhunu diriltmek için başlanan proje zaman içerisinde büyümeye başladı. Bu oyunda çeşitli mini oyunlar oynayabilir, odalar tasarlayabilir, diğer oyuncularla konuşabilir ve açık dünyada yapabileceğiniz birçok şeyi yapabilirsiniz.

Oyunu oynamak ücretsizdir. Telefonlar ve tabletler de dahil olmak üzere hemen hemen her cihazdan MyVMK adlı bu oyunu oynayabilirsiniz. Oyunu oynamak için tek yapmanız gereken bir hesap oluşturmaktır.

Second Life

Second Life, kullanıcılara ikinci bir hayat vadeden açık dünya oyunudur. Oyuncular, Second Life’a bir avatar oluşturarak başlar. Daha sonra bu avatarı saç rengine, kilosuna, boyuna, mesleğine ve hakkında hemen hemen her şeye karar vererek özelleştirir.

Exit mobile version