Samsung’un Yeni Modelleri Ne Zaman Çıkacak ?

Görünen o ki Samsung, yeni çıkan Galaxy S10 serisini tüketicilere sunmaya bir adım daha yaklaştı. Güney Koreli teknoloji devinin, yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonunun hem yurtiçinde hem de yurtdışında seri üretime geçtiği bildirildi.

Samsung Yeni Model Ayrıntıları

Samsung yeni modelleri ilk etapta, küçük sayılarla üretilecek. Hemen ardından 20 Şubat tarihinde San Francisco’da yapılacak bir konferansta halka sunulacak.

Bununla birlikte, cihazın 5G modelini öngörenler için pek umut yok. Rapor, şu anda üretimde olan cihazların yalnızca 4G el cihazları içerdiğini iddia ediyor. Bununla birlikte, bir endüstri kaynağı Samsung’un 2019’ın ilk yarısından sonra Verizon ve AT&T ortaklığında 5G Galaxy S10’u seri üreteceğini söyledi.

5G modelinin önümüzdeki ayı görmesi beklenmiyor. Bu 5G modelinin, Dört Galaxy S10 modelinden biri olması muhtemeldir. Diğer üçü ise Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 + ve standart versiyonudur.

Samsung Galaxy S10 modellerinden hiç birinin henüz resmi görüntüleri bulunmuyor. Samsung kasıtlı olarak bu modellerin görüntülerini resmi olarak yayınlamadı ve merak uyandırdı.

Exit mobile version