Samsung’un 2019’da 45 Milyon Galaxy S10 Ünitesi Göndermesi Bekleniyor

Bazı raporlar Samsung’un, ülkesindeki Galaxy S10’un ön siparişlerinin beklentilerin gerisinde kaldığını iddia etmesine rağmen sektör gözlemcileri, genel tepkilerin büyük olduğuna inanıyor. Öyle ki analist Ming-Chi Kuo’nun Galaxy S10 serisi için gönderim tahminleri şimdi % 30 arttı.

Genellikle Apple tahminleriyle ilişkilendirilen bir isim olan Ming-Chi Kuo, Galaxy S10 serisi için satış tahminleri veriyor. Önceden Kuo, Samsung’un 2019’da 30 ila 35 milyon adet Galaxy S10 ürünü göndereceğini tahmin ediyordu. Ancak güçlü ön sipariş talebi, şimdi tahminlerini büyük ölçüde artırdığı anlamına geliyor.

Akıllı Telefon Satışlarında Samsung Lider Olmak İstiyor

Bir TF Uluslararası Menkul Kıymetler araştırmasına işaret eden analist, Samsung’un bu yıl sonuna kadar 40 ila 45 milyon Galaxy S10 ünitesi göndermesini bekliyor. Kuo, Galaxy S10 ve Galaxy S10 + ürününün satışların yaklaşık% 85’ini gerçekleştirmesini bekliyor. Samsung, giriş seviyesi Galaxy S10e ve Galaxy S10 5G modellerini de içeren toplam dört Galaxy S10 modeline sahip.

Bu yılki bayrak gemilerine olan güçlü talep birçok etkene bağlı. Kuo’ya göre, iPhone modellerinden gelen özelliklerin farklılaşması büyük rol oynuyor. Ekrandaki ultrasonik parmak izi sensörü, üçlü kamera kurulumu ve kablosuz Powershare gibi özellikler satışlara büyük ölçüde yardımcı oluyor.

Exit mobile version