Samsung Yeni Marka Oluşturdu: Yeni Cihazlar Hedefte

Beklenmeyen bir şekilde Samsung yeni marka oluşturdu. Bu markanın daha çok Samsung ekranları ile alakalı olması bekleniyor.

Akıllı telefon alanında yenilikçi tasarımları ile ön plana çıkan Samsung, bu defa daha farklı bir şirket kurarak kullanıcılarına merhaba dedi. Daha önceden hiç böyle bir faaliyet yürütmeyen şirketin aniden yeni bir marka oluşturması dikkatlerden kaçmadı. Bu markanın daha çok OLED paneller ve dokunmatik donanımlar kurmak için kullanılacağı söyleniyor.

Samsung yeni marka aynı zamanda yeni heyecan yarattı

Samsung blade olarak isimlendirilen Yeni marka, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi tarafından resmi olarak kabul edildi. Şirketin bu marka aracılığıyla görüntü panelleri üretmesi bekleniyor.

Samsung yeni marka

Hepsinden öte çok daha ilginç bir detay daha var. Son günlerde herkes Galaxy S30 ve Galaxy S21 cihazlarını bekliyor. Bunların özellikle 2020 yılı içerisinde tanıtılma ihtimalleri yüksek. Bu nedenle Samsung hızla marka oluşturup bu akıllı telefonlarda değişiklik yaratabilir.

Henüz Samsung tarafından nasıl bir strateji değişikliği yapılacağı kestirilemedi. Fakat firmanın yeni bir akıllı telefon ile birlikte, yeni paneller ve donanımlar üretmesi bekleniyor. Samsung, konuyla ilgili açıklama yapmasa bile yine de merak uyandırmaya devam ediyor. Peki sizce şirket bu markayı neden oluşturdu?

Exit mobile version