Samsung Yeni Bir AR Gözlük Tasarımını Ortaya Koyuyor

Nispeten yeni bir tasarım patent başvurusu, Samsung’un bir AR gözlük setinin tamamen gelişmiş hale geldiğini ortaya koyuyor. Koreli şirket, artırılmış gerçeklik alanındaki diğer oyunculardan bazılarını takip etmeye kararlı görünüyor.

Kendi AR gözlüğü üzerinde çalışan Samsung hakkındaki söylentiler yıllar öncesine dayanıyor. Bu arada, Galaxy Note 10 modelinde özellikle VR desteği yoktu. Yine de, bir süredir AR yolunu izleyen Samsung bazı işaretler verdi.

Samsung yeni bir AR kulaklık için sona yaklaşıyor

Bir süredir AR yolunu izleyen Samsung’a net işaretler geldi ve Apple gibi rakiplerin çok uzak olmayan bir gelecekte bir AR gözlük seti çıkarması bekleniyordu. Samsung’un yetişmesi ise an meselesi.

Her zamanki gibi, patent başvurusundan Samsung’un bir ürünü ne zaman piyasaya süreceğini tahmin edemiyoruz. Şimdilik bunun, 2020 veya sonrasında gelen gerçek bir ürüne dönüşüp dönüşmeyeceğini bilmiyoruz. Ancak Samsung’un AR rayında hala sıcak olduğunu belirten bir işaret olarak kabul edebiliriz.

Ayrıca bu yeni donanımın sağ taraftan kablo ile telefona bağlantılı olabileceği ifade ediliyor. Henüz patenti bile son derece heyecan yaratan bu gözlükler, üretilirse büyük bir ilgi odağı olacak.

Exit mobile version