Samsung ve Nike işbirliğinden yeni uygulama

Daha önce “dedikodu” olarak okuyucularımızla paylaştığımız Samsung – Nike işbirliğinin yeni meyveleri oluşmaya başladı. Samsung‘un akıllı saat platformları için geliştirilen Nike+ Running uygulaması artık Samsung Gear S cihazıyla buluştu.

Samsung,Gear S ile çalışan Nike+ uygulamasını henüz kamuoyuna tanıttı. Gear S‘in dahili Bluetooth ve 3G bağlantı özelliklerini kullanarak Nike’nin sahip olduğu ve sınıfınınen iyi koşu uygulamasını da Gear S kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Nike+ Running uygulaması ile birlikte Gear S kullanıcıları akıllı saatlerini kullanarak koşularını kroki haritası üzerinde görebilecek, ilerideki çalışmaları için de geçmişteki koşularını harita üzerinden kayıt altında tutabilecekler. NikeFuel uygulamasının sağladığı mesafe, kalp atış hızı da yenilikler içerisinde yerini aldı. 

 

2006’dan bu yana Nike‘nin sporcuların yardımı ile geliştirdiği Nike+ Running, koşu izleme, koşu mesafesi ölçme ve bu değerleri uluslar arası düzeyde sporcular ile paylaşma ve karşılaştırma fırsatı da sunuyor. Nike+ Running ek olarak, GPS teknolojisini kullanarak harita üzerinden mesafe kıyaslamaları imkanı da veriyor. Sporculara aktiviteler hakkında yorumlar, canlı ses geribildirimleri, sosyal medyada fotoğraf paylaşımları, spor aktivitelerini daha da eğlenceli hale getiriyor.

Exit mobile version