Samsung, uygun fiyatlı Galaxy A42 5G’yi duyurdu

Samsung Electronics, yeni Galaxy A42 5G akıllı telefonunu tanıttı. Samsung, A serisini daha da güçlendirdi ve portföyün tamamına 5G bağlanabilirliği getirdi. Telefon, dörtlü kamera, sonsuz-U Ekran ve uzun ömürlü pil dahil olmak üzere tüketicilerin Galaxy A Serisinden beklediği tüm temel yeniliklerle doludur.

Samsung İngiltere ve İrlanda Satış Başkan Yardımcısı James Kitto “En son 5G akıllı telefonumuzu A Serisi ürün gamına dahil etmekten heyecan duyuyoruz. Galaxy A42 5G, süper hızlı 5G ağ bağlantısı için hazır olan üstün özellikler ve yenilikler sunar. Daha fazla insana yeni nesil bağlantı sağlama taahhüdümüzün bir parçası.” sözlerini sarf etti.

NOKIA YENİ TUŞLU TELEFONLARINI TANITTI

SAMSUNG GALAXY A42 İLE SÜPER HIZLI 5G BAĞLANTISI

Galaxy A42 5G, 5G destekli son derece hızlı akış ve indirme sağlar. Hareket halindeyken mobil oyunlar oynayın veya en sevdiğiniz programları izleyin. Süper hızlı ağ bağlantısı her seferinde daha az gecikme ve en yüksek performans sağlar.

Sürükleyici 6,6 inç HD + Süper AMOLED sonsuz-U Ekran, en sevdiğiniz filmleri sinematik netlikte hayata geçirir. Hızlı Şarj edilen 5.000 mAh (tipik) pil, daha uzun süre izlemeye, oynamaya ve kaydırmaya devam edebileceğiniz anlamına gelir.

Arka tarafta, modern, birinci sınıf bir görünüm oluşturan katmanlı bir desen var. Ergonomik tasarım ve yuvarlatılmış kenarlar, tek elle tutmayı ve çalıştırmayı kolaylaştırır. Üç göz alıcı rengi mevcuttur: Siyah, Beyaz ve Gri.

SAMSUNG GALAXY A42 İLE ANI YAKALAYIN VE PAYLAŞIN

Galaxy A42 5G, unutulmaz anları yakalamayı veya kaydetmeyi her zamankinden daha kolay hale getiren güçlü çok rollü dörtlü kamera özelliğine sahiptir. 48MP Ana Kamera, 8MP Ultra Geniş Kamera ile birlikte nefes kesici manzara resimleri çekebilirken, 5MP Makro Kamera ve 5MP Derinlik Kamerası yakın nesnelerin karmaşık ayrıntılarını yakalar. Nesnenin etrafında bir arka plan bulanıklığı efekti oluşturabilir. Bir sonraki seviye selfie çekimleri ve kristal netliğinde görüntülü görüşmeler için ön tarafta 20 MP Selfie Kamerası vardır.

128 GB dahili depolama ve 4 GB RAM ile 1 TB3’e kadar MicroSD desteğini birleştirerek, depolama alanınızın tükenmesi endişesi olmadan video ve fotoğraf çekip kaydedebilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY A42’NİN FİYATI

Galaxy A42 5G, 6 Kasım’dan itibaren İngiltere’de satışa sunulacak ve 349 pound (3.595 TL) olarak fiyatlandırılacak.

Exit mobile version