Samsung Unpacked Etkinliğinde Tanıtılacak Cihazlar Sızdı

Samsung Unpacked etkinliği 11 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Şirket bu etkinlikte çeşitli yeni ürünlerini tanıtacak. Katlanabilir telefon, akıllı saat ve kulaklık gibi ürünlerin sızıntılarını zaten duymuştuk. Ancak son sızıntı ile bu etkinlikte göreceğimiz ürünlerin hepsini öğreniyoruz. İşte o cihazlar!

Bu etkinliğin tarihinin daha önce 3 Ağustos olacağı tahminler arasındaydı. Ancak güvenilir birkaç kaynak 11 Ağustos’u işaret ediyor. Bu sebeple 11 Ağustos tarihinde Samsung’un ürünlerini tanıtmasını bekliyoruz. Ek olarak, en ilginç kısmı da bugün sık sık adını duyduğumuz Galaxy S21 FE 5G’nin Flip ve Fold modelleri ile birlikte gelmesi ihtimali Evan Blass tarafından ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Watch4 Classic

Benzer İçerik: Samsung Exynos 2200, Snapdragon 895’i geçti


Samsung Unpacked etkinliğinde göreceğimiz cihazlar

Galaxy S21 FE hakkında geçtiğimiz günlerde çok fazla söylenti duyduk. Telefonun çıkışının ertelenmesi de bunlara dahil. Bunun sebebi ise küresel çip sıkıntısı. Ancak şirket bir sürprizle bu telefonu da yakında tanıtabilir.

Samsung Galaxy S21 FE

Z Flip 3 ve Z Fold 3 modellerinden önceki haberlerimizde daha detaylı bahsetmiştik. Bu telefonların fiyat-performans ürünü olmalarını bekliyoruz. Aynı zamanda Galaxy S21 FE modelinin de daha düşük bir fiyata sahip olacağı söylentileri vardı. Bu telefonlara dair pek çok sızıntıyla karşılaştık. Bu sebeple neler beklememiz gerektiğini az çok biliyoruz.

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung Unpacked tarihi

Ek olarak bu yıl şirket, Galaxy Watch 4 serisinde Active kelimesini kullanmıyor. Bunun yerine Güney Koreli şirket, saatin bir Classic varyantını satışa çıkaracak. Bunların görüntüleri de geçtiğimiz günlerde sızmıştı. Sızan fiyatları da geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştık. Maalesef akıllı saatin özellikle de Classic versiyonu pek de bütçe dostu değil. Ancak 11 Ağustos etkinliğindeki yerini alacağını düşünüyoruz.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Pembe

Bunların yanında geçtiğimiz günlerde üçüncü bir katlanabilir telefonun çıkacağına dair söylentiler duyduk. Bu telefonun da Galaxy Z Flip Lite adıyla geleceği söylentiler arasındaydı. Ancak 11 Ağustos tarihinde gerçekleşecek etkinlikte bu telefonu muhtemelen görmeyeceğiz.

Exit mobile version