Samsung Ultraviyole Işık İle Temizlik

Güncel verilere göre 4.720 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan virüs, Samsung ultraviyole ışık ile temizlik hizmetinin verilmesini sağladı. 

Coronadan korunabilmek için yapabileceğimiz en temel şey ise ellerimizi sık sık ve doğru bir şekilde temizlemek. Ellerimizi ne kadar yıkarsak yıkayalım, gün içerisinde dokunduğumuz her şey mikroplarla dolu ve Samsung ultraviyole ışık ile temizlik buna engel olabilecek. Elbette akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası ve temizlik durumunun, tuvaletlerden bile kötü olduğunu gösteriyor. 

Samsung yeni temizlik modeli

Akıllı telefonlardaki bu gerçek, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un gözünden kaçmadı. Şirket, yetkili servisleri ve deneyim merkezlerinde başlattığı yeni bir hizmet sayesinde akıllı telefonları ücretsiz olarak temiz hale getiriyor.

Ultraviyole ışık ile gerçekleştirilen temizleme işlemi, telefona hiçbir zarar vermiyor ve cihazın hijyenini de sağlıyor. Fakat bu şekilde bir temizleme işleminin telefonu ne kadar süreyle temiz tutacağı ise muamma. Kuruluşun ücretsiz olarak sunduğu telefon temizleme işlemi şu an için; İspanya, Danimarka, Malezya, Yeni Zelanda, Finlandiya, Japonya, Arjantin, Vietnam, Amerika Birleşik Devletleri, Şili, Hırvatistan, Pakistan, Peru, Polonya, Rusya, İsveç, Hırvatistan, Güney Kore ve Norveç’te gibi ülkelerde aktif. 

Şirket, yeni hizmetini kısa bir süre sonra Avustralya, Avusturya, Kanada, Çekya, Fransa, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, Hindistan, Endonezya, İsrail, İtalya, Ürdün, Kazakistan, Letonya, Meksika, Hollanda, Panama, Filipinler, Romanya, Singapur, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Birleşik Krallık gibi ülkelerde de sunacak. 

Exit mobile version