Samsung Üç Ekranlı Tablet Geliştiriyor

Samsung, iddialara ve sızıntılara göre şimdi de 3 ekranlı 2 kez katlayabileceğiniz bir telefon geliştiriyor. Patenti alınan bu modelin patentleri internete şimdiden sızdı. Şirketin bu modeli 2022 başlarında kullanıcılara sunmasını bekliyoruz.

Katlanabilir akıllı telefonlarda lider olan şirketin şimdilik iki adet katlanabilir tablet modeli mevcut. Fakat bu iki telefon da sadece tek bir katlanma noktası barındırıyor. Bundan farklı olarak yeni sızan görsellerde gördüğümüz üzere, patentini aldıkları modelin iki adet katlama noktası olacak. Bazı kaynaklara göre şirket bu modeli 2022’nin başlarında satışa sunacak.

Samsung 3 ekranlı katlanan tablet üretecek

Samsung'un yeni 2 katlama noktalı tablet patenti
Samsung’un yeni 2 katlama noktalı tablet patenti

GizmoChina adlı kaynağa göre, bu cihaz karşımıza Galaxy Z Fold Tab olarak 2022’nin ilk çeyreğinde çıkacak. Bu sızıntılardan önce, bu modelin karşımıza bu yıl geleceği söylentileri vardı. Fakat şuan bunun doğru olmadığını düşünüyoruz. Şirketin bir sonraki etkinliğinde bunun tanıtımını da göremeyebiliriz. Yine söylentilere göre, bu fikir hala şirketin takımı tarafından tartışmaya açık.

Yeni tabletin özellikleri neler olacak?

Samsung’un yeni 2 katlama noktalı tablet patenti

Bu cihazın iki defa katlayabilmemiz dışındaki bir diğer farklı özelliği ise yeni bir S Pen içermesi. Hybrid S Pen adı verilen bu kalem önceki S Pen modellerinden farklı olacak. Fakat şuan için bu konuda herhangi bir bilgi yok. Bu kalem hakkında önümüzdeki aylarda Galaxy Z Fold 3’ün tanıtımı ile bilgiye ulaşabileceğiz.

Aynı zamanda görüntülerde gördüğümüz kadarıyla bu cihaz, 3 ekranlı, içe doğru katlanabilen bir model olacak. Cihazın kalemi ise ortaya gelecek.

Bunlara ek olarak, bu tabletin diğer bir özelliği ise şu anki ince ekranlardan daha da ince bir ekrana sahip olacak olması. Muhtemelen, Galaxy Z Fold 3 bu yeni ekran tasarımı için şirketin test ürünü olacak. Yine bu ultra ince ekran hakkında daha fazla bilgiyi ürün tanıtıldığında öğreneceğiz.

Twitter iOS ve Andorid İçin Yeni Özellik

Paylaştığımız bilgiler şimdilik sadece sızıntılar ve söylentilerden ibaret. Şirket, ürünü piyasaya sürdüğü zaman daha farklı özelliklerle karşımıza gelebilir. Fakat elimizdeki bilgiler çoğaldıkça paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version