Samsung Smart Keyboard Trio 500 Fiyatı Belli Oldu

Samsung, yeni Smart Keyboard Trio 500 adlı klavyesinin Avrupa fiyatını belirledi. Akıllı telefon, tablet ve bilgisayarınıza aynı anda bağlayabileceğiniz bu tablet geçtiğimiz günlerde karşımıza çıkmıştı. Şirket şimdi bu klavyeyi satışa sunmaya hazırlanıyor.

Şirket, yeni klavyesinin satışı için hazırlanıyor. Klavyenin Haziran başında Almanya’da satışa çıkacağını duyurdu. Şimdilik sadece Almanya’da satışa çıkacak bu klavyenin özelliklerine de bir göz atalım.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 özellikleri

Yeni klavyenin en çok ilgi çeken özelliği muhtemelen DeX moduna geçebiliyor olması. DeX ise bilmeyenleriniz için, “mobil cihazınızı TV veya monitör gibi harici bir ekrana bağlayarak bir bilgisayar olarak kullanmanızı sağlayan bir hizmet” olarak karşımıza çıkıyor.

Samsung Smart Keyboard Trio 500
Samsung Smart Keyboard Trio 500

Smart Keyboard Trio 500 kendi başına DeX içermese de, DeX deneyiminden keyif alan Galaxy akıllı telefon ve tablet kullanıcılarını memnun edecek. Keyboard Trio 500, tek bir düğmeye basarak bağlı bir Galaxy akıllı telefon veya tableti DeX moduna geçirebiliyor. Ek olarak klavye, One UI 3.1 çalıştıran ve 2021 Mart ve sonrasında güncelleme alan tüm Galaxy akıllı telefonları ile uyumlu çalışabiliyor.

İsmindeki ‘Trio’ kelimesinden de belli olacağı gibi, klavye aynı anda üç cihaza birden bağlanabiliyor. Üç adet fonksiyonel tuş sayesinde, üç cihaz arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Aynı şekilde, Bluetooth bağlantılarını ilk kez kurmak da gayet kolay. Kullanıcıların telefon veya tablette bağlantı kurmak için klavyede Bluetooth düğmelerinden birini basılı tutmaları gerekiyor.

Samsung Smart Keyboard Trio 500 fiyatı

Şimdilik bu klavye sadece Almanya’da satışta. Klavye siyah ve beyaz olarak iki ayrı renk seçeneği ile geliyor. Haziran başlarında ise diğer ülkelere gelmesini bekliyoruz. Fiyatı ise 45 euro olarak belirlenmiş. Bu da yaklaşık 450 TL yapıyor. Türkiye’ye gelirse bu fiyata vergi de eklenecektir. O yüzden şimdilik net bir fiyat vermemiz mümkün değil.

Realme, Uygun Fiyatlı Narzo 30’u Duyurdu

Exit mobile version