Samsung S3650 Corby

Gençlere özel

Tasarımı, Corby”nin kuşkusuz en önemli özelliklerinden biri. Parlak renkleri ve değiştirilebilir kapaklarıyla Corby”nin göz alıcı bir tasarımı var. Büyük dokunmatik ekran da insanda telefonu hemen kullanma isteği yaratıyor. Corby ile birlikte gelen değiştirilebilir arka kapakları kullanarak telefonu kişiselleştirmeniz mümkün oluyor.
 
Samsung S3650 Corby
 

 

Beklendiği üzere, Samsung S3650 Corby Facebook, MySpace ve Twitter entegrasyonuyla her an bağlantıda olmanızı sağlıyor. YouTube, Flickr, Picasa gibi sitelere yükleme özelliğiyle video ve fotoğraf paylaşımı da kolaylaşıyor. Sosyal ağ sitelerinde arkadaşlarınızın sayfalarındaki değişiklikler de pop-up menu özelliğiyle ekranınızda görüntüleniyor. 2.8 inç büyüklüğündeki ekran, tüm uygulamaları keyifle kullanmanızı sağlıyor.. Parlak bir tasarıma sahip olan cep telefonu, bu özelliğiyle parmak izlerine karşı oldukça savunmasız olsa da çizilmelere karşı dayanıklı. 2.8 inç”lik ekran, Corby”nin en dikkat çekici özelliği olarak beklentileri karşılayacak nitelikte. 240 x 320 piksel çözünürlüğe sahip olan ekran, görüntü performansıyla sizi büyülemese de sorunsuz ve yeterli bir performans sunuyor. Dokunmatik ekranın duyarlılığı ise kullanıcıları memnun bırakacak bir diğer nokta. Corby, en ufak dokunuşunuza bile tepki vererek hem zaman kazandırıyor, hem de kullanıma keyif katıyor.

Samsung Corby”nin ön yüzünde dokunmatik ekranın altında üç temel kontrol tuşu yer alıyor. Cep telefonunun sağ tarafına baktığımızda deklanşör olarak da tanımlayabileceğimiz fotoğraf uygulaması tuşu ve Hold butonu göze çarpıyor. Bu butonla dokunmatik ekran kilitlenebiliyor. Sol tarafta ise ses tuşları, kulaklık ve şarj yuvası bulunuyor. Corby”nin pil ömrünün de oldukça başarılı bir seviyede olduğunu belirtelim.
Corby”nin 2 Megapiksel”lik kamerası, 1600×1200 piksellik maksimum çözünürlük sunuyor. Oto-fokusu bulunmayan kamera, gülümseme yakalama özelliğe sahip.
Sonuç olarak Samsung Corby, internet-sever kullanıcılara kullanışlı bir arayüz, keyifli bir kullanım tecrübesi ve bunların yanında kamera, MP3 çalar gibi olmazsa olmaz özellikleri, şık ve çekici bir tasarımda sunuyor.

 

Exit mobile version