Samsung Katlanabilir Ekranlarda Yeni Fikirlerle Geliyor

Akıllı telefon alanında yenilikçi fikirleri ile tanınan Samsung şirketi farklı bir iddaa ile gündeme geliyor. Samsung Galaxy Fold ürünlerinden sonra hayal kırıklığına uğrayan kuruluş, bu alanda gelişmek istiyor.

Hatırlayacağınız üzere Galaxy Fold modelleri çıktıktan kısa bir süre sonra telefonun ekranında büyük çatlaklar meydana gelmeye başladı. Hemen ardından Samsung bu modelleri teker teker geri topladı.

Samsung yeni planların peşinde

Sektörün en fazla akıllı telefon üreten ve aynı zamanda en yenilikçi kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Samsung bu ünvanını kimseye kaptırmak istemiyor. Bu nedenle akıllı telefonların katlanabilir ekranları ile ilgili düzenli olarak çeşitli yenilikler gerçekleştiriliyor.

Başvurusu yapılan yeni bir patente göre Samsung şirketi, çok daha ince bir ekrana sahip akıllı telefon üretimine başlıyor. Katlanabilir ekran teknolojisinde bunun ince bir ekranla bütünleşmesi büyük bir devrim yaratacaktır.

Peki sizce de Samsung, yaptığı bu çalışmalarla önemli bir başarı elde edebilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version