Samsung, Kablosuz Çoklu Şarj Cihazı Üzerinde Çalışıyor

Samsung, aldığımız bilgilere göre birden fazla cihaz şarj edecek bir kablosuz şarj cihazı üzerinde çalışıyor. Bu sızan cihaz, Apple şirketinin AirPower cihazına benziyor. Fakat AirPower başarılı olamamıştı ve şuan üretimi durmuş durumda. İşte diğer detaylar!

Twitter’da chunvn8888 adlı bir kaynağın paylaşımından Samsung’un kendi AirPower cihazı üzerinde çalıştığını öğrendik. Apple, AirPower cihazı ile başarısız olmuştu. Cihaz satışa bile çıkmamıştı. Fakat şimdi Samsung’un yeni projesi ile, çoklu şarj cihazı için bir seçenek oluşabilir.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Galaxy Book Go satışa çıktı


Samsung, AirPower benzeri bir çoklu şarj cihazı üzerinde çalışıyor

Paylaşıma göre bu cihaz bir önceki Wireless Trio’dan biraz daha ince olacak. Sızıntı, şirketin çok küçük olduğu söylenen bakır bobinlerin boyutu sayesinde kablosuz şarj cihazını daha ince hale getirmeyi başardığını iddia ediyor. Ayrıca, bu bakır bobinler ısı dağılımı için çok sayıda bakır ısı senkronizasyonu, grafit ve termal macun ile birlikte gelecek.

Raporlara göre, soğutma mekanizması kablosuz şarj cihazındaki 5 ila 6 küçük fan ile daha da güçlü olacak. Bu çoklu cihaz şarj cihazı, maksimum 25 W şarj çıkışı sağlayacak. Ayrıca, geçtiğimiz aylarda Xiaomi, Çin’de her biri 20 W olan aynı anda üç cihazı şarj edebilen yeni Mi Çok Bobinli Hızlı Kablosuz Şarj Pedi’ni piyasaya sürdü.

Samsung, AirPower benzeri çoklu şarj cihazı üzerinde çalışıyor
Samsung, AirPower benzeri çoklu şarj cihazı üzerinde çalışıyor

Samsung çoklu şarj pedi ne zaman çıkacak?

Samsung’un yakında çıkacak olan 25W kablosuz şarj cihazı pazarda iyi bir alternatif olacak gibi duruyor. Ancak bu sızıntılar hala şirket tarafından bir açıklama ile desteklenmedi. Bu sebeple, henüz bir kesinliği olduğunu söyleyemeyiz.

Ancak elimizdeki bilgiler bu yönde ve Samsung’un böyle bir cihaz üzerinde çalışması, pek çok cihaz kullanan kullanıcıları sevindirecektir. Daha fazla bilgi için bizi takip etmeye devam edin. Yenilikleri öğrendikçe sizlerle paylaşacağız.

Exit mobile version