Samsung, İki Yeni Tabletle Geliyor

Samsung, görünüşe göre iki yeni tablet çıkarmaya hazırlanıyor. Bu iki tableti, çeşitli sertifikasyon web sitelerinde gördük. Şirket ayrıca çok yakında yeni Fan Edition tabletleri de piyasaya sürebilir. İşte detaylar!

Şirket şu anda amiral gemisi modellerinin biraz daha düşük bir versiyonu olan ve farklı renk seçeneklerine sahip Galaxy S serisi Fan Edition (FE) akıllı telefonlarını sunuyor. Lansman öncesinde Galaxy Tab S7 FE modeli, Google Play Console web sitesinde ortaya çıktı. Liste, yakında göreceğimiz tabletin temel özelliklerini ve ekran ayrıntılarını ortaya koyuyor. Biraz bu özelliklere göz atalım.

Samsung Galaxy Tab S7 FE ortaya çıktı
Samsung Galaxy Tab S7 FE ortaya çıktı

Samsung Galaxy Tab S7 FE özellikleri

Google Play Console listesi, tabletin ön tasarımını ve diğer özelliklerini ortaya koyuyor. Standart bir Wi-Fi varyantı ve 5G ağ uyumlu ayrı bir modelle gelecek. Her iki cihaz da SM-T737 ve SM-736B model numaralarına sahip. Ayrıca, bu iki modeli daha önce Bluetooth SIG sertifika web sitesinde de görmüştük.

Google Play Console listesine göre Galaxy Tab S7 FE, ekranın etrafında biraz kalın çerçevelerle gelecek. Ekran 1600 x 2560 çözünürlüğe ve 340 ekran yoğunluğuna sahip olacak. Ek olarak S Pen için de desteği olacak. Ayrıca kutudan Android 11 ile çıkacak.

Snapdragon 750G yonga seti için bir model numarası olan Qualcomm Snapdragon SM7225’ten güç alacak. Tablet, bir Adreno 619 GPU ve 4 GB RAM ile gelecek. Merak ediyorsanız, Snapdragon 750 şu anda Galaxy A42 ve A52 gibi bütçe dostu 5G telefonlarda mevcut.

Samsung Galaxy Tab S7 FE ne zaman gelecek?

Ek olarak, Samsung’un Galaxy Tab S7 XL Lite adında bir tableti olacağı söylentileri vardı. Bu tabletin ne zaman geleceğini merak ediyor olabilirsiniz. Fakat şunu söylemeliyiz, Galaxy Tab S7 XL Lite, muhtemelen Tab S7 FE.

Elimizdeki bilgiler şimdilik bu kadarla sınırlı. Daha fazla bilgi aldıkça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu tabletlerin ne zaman geleceğini bilmiyoruz. Aynı zamanda geldiği vakit bu bilgilerde değişiklikler olma ihtimali var.

Android 12 Tanıtım Videosu Sızdı! İşte Yenilikler

Exit mobile version