Samsung I8510 INNOV8

Mobil fotoğrafta zirveye oturan bir cep telefonu

Samsung I8510 INNOV8

Bu sayımızda bize mobil eğlence deneyimi yaşatan, yüksek performanslı bir cep telefonu konuğumuz var. Samsung I8510, gelişmiş kamera özellikleri ve 8 MP çözünürlüğü ile inceleme sayfalarımıza konuk oldu.

Mobil multimedya için etkin bir biçimde tasarlanan Samsung innov8; teknoloji bağımlılarına en yenilikçi multimedya eğlence özelliklerini sunarken, kolay kullanımı ile de cep telefonlarını en etkin biçimde kullanmak isteyenler için eşsiz bir seçenek. Samsung”un ilk 8 MP kameralı cep telefonu olarak bilinen Samsung innov8; “yüz tanıma modu”, seçenek aktive edildiğinde sadece gülümsendiği an fotoğraf çeken “gülücük yakala” modu ve yine aktive edildiğinde fotoğrafı çekmek için gözlerin açık olduğu anı yakalayan “göz kırpma modu” gibi en son teknoloji görüntüleme uygulamaları kullanarak en değerli anlarınızı yakalamak ve saklamak için mükemmel bir seçim. 

İnnov8 ile fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müziklerinizi MovieMaker ve Story Board uygulamaları ile kişiselleştirebiliyor ve düzenleyebiliyorsunuz. Cep telefonu ayrıca dijital fotoğraf çerçevesi olarak da kullanılabiliyor ve en beğendiğiniz fotoğrafları sergilemenize olanak tanıyor.
Samsung innov8″in kristal berraklığındaki 2.8 inç 16 milyon renkli LCD ekranı, kullanıcılara en iyi kalitede fotoğraf çekimini, video ve oyun deneyimini yaşatmak için özel olarak tasarlandı. 8GB ya da 16GB dahili hafızaya sahip ve seçeneklerini daha da yükseltmek isteyen kullanıcılar için harici hafıza yuvası bulunan Samsung innov8, yüksek miktarlarda verinin depolanmasına olanak tanıyor.

DivX, WMV, Real Player ve MPEG4 gibi video oynatıcı formatlarını da destekleyen Samsung innov8 ile cep telefonunuzda sinema keyfini yaşayabiliyorsunuz. Harici çift hoparlörü ve DNSe 2.0 (Digital Natural Sound) tarafından desteklenen 3D surround ses sistemi ise tüm video klipleri ve filmleri çok daha gerçekçi kılıyor.

Optik faresi ve 4 yönlü navigasyon tuşu sayesinde bilgisayarınızdaki gibi tarama yapabilirken, HSDPA yüksek hızlı Internet ve WiFi bağlantısı ile nerede olurlarsanız olun rahat ve kesintisiz olarak internete bağlanmanıza olanak sağlıyor.

GPS teknolojisi ile donatılmış olan telefon, navigasyon ve Geo-İzleme hizmeti de sunuyor. İşletim sistemi olarak ise Samsung innov8 Symbian V9.3 kullanmakta.

 

Exit mobile version