Samsung Health, Calm Entegrasyonu İle Rehberli Meditasyon Özellikleri Kazanıyor

Samsung, sağlık uygulamasının yeteneklerini yeni bir işbirliği ile genişletiyor. Şirket, Samsung Health uygulamasına; rehberli meditasyon, uyku ve diğer sağlıklı yaşam özelliklerini getirmek için Calm ile birlikte çalışıyor.

Calm, platformlarda; 40 milyondan fazla kurulumla popüler bir rehberli meditasyon ve rahatlama uygulaması. Bu uygulama; endişeyi yatıştırmayı, stresi yönetmeyi, odağı iyileştirmeyi ve daha fazlasını hedef alan yüzlerce meditasyon programı sunuyor.

Calm, Sadece Android Pie’de Entegrasyon Sağlayacak

Entegrasyon, Samsung kullanıcılarının; Samsung Health uygulamasındaki farkındalık simgesine dokunarak Calm özelliklerinin çoğuna kolayca erişmelerini sağlar. Simgeye ilk kez dokunmak, kullanıcıların oturum açmasını veya bir Calm hesabı oluşturmasını ister. Ardından Samsung Health uygulaması içindeki Calm içeriğine erişebilirler.

Bu özellik yalnızca Android Pie çalıştıran Galaxy cihazlarında kullanılabilir. Samsung, Galaxy Watch Active desteğinden de ayrıca bahsediyor. Ancak diğer akıllı saatlerde de, aynı şekilde hiçbir detay sunmadı.

Bir Samsung yetkilisi, “Calm ile yaptığımız çalışma, Samsung Health kullanıcılarının uygulamalarını her zamankinden daha kolay hale getirecek. Böylece daha iyi bir genel sağlık elde etmek için çalışabilecekler” diyerek konuyu detaylandırdı.

Exit mobile version