Samsung Geliştirici Etkinliği Düzenleyebilir

Samsung, 2021 yılında bir geliştirici etkinliği ile karşımıza çıkabilir. Geçtiğimiz yılda pandemi sebebiyle konferanslarına ara veren şirket, tüm hızıyla geri dönüyor. Raporlara göre şirket, 2021 yılında bir konferans düzenleyecek. İşte detaylar!

Güney Koreli şirket bir yıllık aradan sonra 2021’de kendi geliştirici konferansına ev sahipliği yapacak. Bu raporlar doğrudan, geliştirici zirvesinin bu yılın Ekim veya Kasım aylarında gerçekleşeceğini iddia eden KoreaHerald’dan geliyor. Etkinliğin, Google I/O 2021 veya Apple WWDC 2021 gibi son zamanlarda gördüğümüz yalnızca çevrimiçi geliştirici zirvelerinin aksine yüz yüze gerçekleşme ihtimali var.


Benzer İçerik: Samsung Galaxy F22 Bluetooth sertifikasını aldı


Samsung Developer Conferance bu sene gerçekleşecek

Samsung’un genellikle SDC olarak bilinen Geliştirici Konferansı, 2013’ten beri devam ediyor. Etkinlik genellikle Samsung’un yazılım geliştirmedeki en son gelişmelerini tanıttığı ve ayrıca IoT ve AI ile ilgili haberleri duyurduğu bir fuar oluyor. Geliştirici zirvesi genellikle, değerli BT şirketleri için dünya merkezi olan Silikon Vadisi, Kaliforniya’da gerçekleşiyor.

Bu etkinlikte, gelecek Android 12 yazılım güncellemesi tabanlı olacak One UI 4.0’ın teorik olarak ilk bakışını yakalayabiliriz. Bu yeni güncelleme görsel bir revizyon, birçok yeni özellik, yeniden tasarlanmış widget’lar ve diğer iyileştirmeleri temel alacak.

Samsung Developer Conferance

Ayrıca yaklaşan yazılım güncellemesinin görünümünü gösteren sızıntılar gördük. Bu da gelecek yılın başlarında Samsung Galaxy S22 amiral gemisi ailesinin arasına girecek. Ancak bunların gerçekçi olup olmadığını söylemek için henüz çok erken. Ek olarak Android’in hangi özelliklerinin One UI için geleceğini söylemek için de henüz çok erken.

Bunların yanında, Samsung’un sanal asistani SAM’i de bu konferansta görebiliriz. Etkinliğin tarihi henüz net değil. Fakat raporlara göre bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Yenilikleri öğrendikçe sizlerle paylaşacağız. Takipte kalmaya devam edin!

Exit mobile version