Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 Görüntüleri Sızdı

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 modellerinin görüntülerini daha önceden de görmüştük. Sızan bir videoda çok net olmasa da görüntüler elimize geçmişti. Fakat şimdi oldukça resmi görünen bazı renderlar ortaya çıktı. İşte o resimler!

Bu iki model hakkında geçtiğimiz haftalarda pek çok sızıntıyla karşılaştık. Hatta bir sızıntıda tanıtım videosundan bazı ekran görüntüleri gördük. Bu görüntüler pek net değildi. Fakat bize telefonların tasarımı hakkında bazı bilgiler verdi.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 FCC Sertifikası Aldı


Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 görüntüleri

Şimdi ise sızan görüntüler resmi görünüyor. Bu görüntüler sayesinde telefon hakkında daha detaylı bazı bilgilere ulaşıyoruz. Öncelikle Z Fold3 modelinde bir ekran altı kamerası olacağı söylentilerinden bahsedelim.

Bu söylentiler uzun zamandır vardı. Fakat şimdi bu görüntülerde böyle bir iddianın yanlış olduğunu görüyoruz. Resimlerde de görebileceğiniz gibi bu modelin ekranında bir delik mevcut. Bu da ekran altı kamera olmayacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda bu delikli ekran bize Z Fold2 modelini hatırlatıyor.

Samsung Galaxy Z Fold3
Samsung Galaxy Z Fold3

Ek olarak fotoğraftaki kalemden anladığımız kadarıyla Fold3 modelinde S Pen desteği olacak. Aynı zamanda bu kalemin özel bir kalem olma ihtimali var. Çünkü fotoğrafta gördüğümüz kalemin üzerinde Fold Edition yazısı mevcut.

Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3

Bunlara ek olarak, üçlü bir kamera kurulumu görüyoruz. Bu kurulum da bize Galaxy S21 Ultra modelini hatırlatıyor. Fakat bu kameralardan biri periskop gibi görünmüyor. Bu yüzden kameraların tıpkı Fold2 modelinde olduğu gibi geniş açılı, ultra geniş açılı ve telefoto olmasını bekliyoruz. Son olarak bu model katlandığında eskisinden daha ince görünmüyor. Fakat bu fotoğraflarla bu konuda söyleyebileceklerimiz tabii ki kısıtlı.

Galaxy Z serisi katlanabilir telefonların çıkış tarihi

Flip3 modelinin ise iki renkli bir tasarımı var. İki kamera kurulumu ile karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda daha büyük bir dış ekranı var gibi duruyor. Bu da daha kullanışlı olacak anlamına geliyor. İki modelin de Samsung’un Ağustos ayında gerçekleşmesini beklediğimiz etkinliğinde tanıtılmasını bekliyoruz.

Exit mobile version