Samsung Galaxy Z Fold3 ve Z Flip3 FCC Sertifikası Aldı

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri FCC sertifikası aldı. Samsung’un sanal MWC etkinliğinden birkaç gün önce gerçekleşen bu durum telefonların çıkışının yakın olduğunu gösteriyor. İşte diğer detaylar!

Hem Galaxy Z Fold 3 hem de Z Flip 3, bir cihazın piyasaya sürülmesinden önceki son adımlardan biri olan FCC’den onayı aldı. Bu, Samsung’un sanal MWC etkinliğinden sadece birkaç gün önce gerçekleşiyor. Ancak muhtemelen Ağustos’tan önce bir tanıtım videosundan fazlasını alamayacağız. Ancak FCC belgeleri, katlanabilir cihazlar hakkında bazı söylentileri doğruluyor.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Watch Active 4 Tasarımı Sızdı!


Samsung Galaxy Z Fold 3 onaylanan özellikleri

Belgelere göre Galaxy Z Fold 3 (SM-F926U) bir S Pen’i destekleyecek. Ancak cihazda ekran kalemi için yerleşik bir yuva olmayacak. FCC belgeleri kablosuz şarj için manyetik indüksiyondan bahsediyor. Bu nedenle Fold’un en azından kalemi Galaxy Tab S7 tabletinin yaptığına benzer şekilde şarj edebilmesi mümkün olacak gibi.

Samsung Galaxy Flip ve Fold modelleri
Samsung Galaxy Flip ve Fold modelleri

Fold, 9 W kablosuz şarjı kesinlikle destekleyecek. Bu özellik EP-N5100 şarj standı ile test edilmiş. Kablolu olarak ise 25 W şarj cihazı (EP-TA800) destekleniyor. Ayrıca cihaz, iki farklı hücreden (2.060 + 2.215 mAh) oluşan 4.275 mAh pile sahip olacak.

Telefon, n260 ve n261 bantlarında mmWave dahil olmak üzere 5G’yi destekleyecek. Ayrıca, Bluetooth ile rekabet eden ve SmartTag+’da kullanılan yeni kablosuz veri aktarım standardı olan Ultra Geniş Bant’ı (UWB) destekleyecek.

Galaxy Z Flip 3 onaylanan özellikleri

Galaxy Z Flip3’e (SM-F711U) gelince, bu model için S Pens’ten söz edilmiyor. Ayrıca bu modelde UWB de yok. Ancak aynı n260 ve n261 bantlarında 5G mmWave bağlantısına sahip olacak. Kablolu şarj seçeneği yalnızca 15 W’a kadar çıksa da 9 W kablosuz şarjı destekleyecek. Flip’in pili ise 3.273 mAh kapasiteye sahip olacak.

Yazılıma gelince, One UI 3.5’in mevcut olmadığını ekleyen Ice Universe’e göre bu iki model One UI 3.1.1 ile gelecek. Bunun yerine Samsung, ilk olarak önümüzdeki aydan itibaren Galaxy S serisinde test edeceği 4.0 sürümüne atlayacak.

Exit mobile version