Samsung Galaxy Z Fold 3 TENAA’da Görüntülendi

Samsung Galaxy Z Fold 3 modeli çıkışına yakın bir zamanda TENAA adlı sitede ortaya çıktı. Bu sitedeki liste ile telefonun temel özelliklerine dair bir fikir ediniyoruz. Aynı zamanda bazı özellikleri de kesinleşiyor. İşte tüm detaylar!

Bugün Galaxy Z Fold 3, bazı önemli özelliklerinin ortaya çıktığı TENAA sertifikası ile karşımıza çıktı. Sertifika, Galaxy Z Fold 3’ün Çince versiyonu gibi görünen “SM-F9260” model numarasını taşıyor.


İlginizi Çekebilir:Samsung 2022’de 3nm Çip Üretecek 


Samsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri TENAA listesinde ortaya çıktı

Sertifikada gördüğümüz gibi yeni Galaxy Z Fold 3 modeli 6.2 inç ekrana sahip olacak. Kapağın katlanabilir ekran mı olduğu belirtilmemiş. Ancak boyutlarına göre bunun bir kapak ekranı olduğu sonucuna varabiliriz. Katlanabilir bir telefon olduğu için ekran sayısının kesinlikle 2 olacağı da bilgiler arasında.

Listeye göre Galaxy Z Fold 3 modelinin boyutu 128.1 x 158.2 x 6.4 mm olacak. Ayrıca Galaxy Z Fold 3’ün önceki modelden daha ince olacağını da görüyoruz. Galaxy Z Fold 3’ün pil kapasitesini de listede görüyoruz. Telefon 2155mAh ve 2345mAh kapasitelere sahip bir çift bataryaya sahip olacak. Ayrıca toplam pil kapasitesi, tipik bir değer gibi görünen 4500 mAh olacak. Ancak bir önceki yılın modeli aynı kapasiteye sahipti. Bu sebeple bu model için nominal değerin daha fazla olmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy Z Fold 3 TENAA
Samsung Galaxy Z Fold 3 TENAA

Daha önce öğrendiğimiz gibi, Galaxy Z Fold 3, yeni kamera modülü tasarımına sahip olacak. Bu sefer, kamera dikey bir çizgi üzerinde yer alacak ve kamera sayısı üç olacak. Ayrıca ön kameranın da ekranın altına yerleşmesini bekliyoruz.

Bu modele Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi güç verecek. Hatırlatmamız gerekirse bu yonga seti 5nm üretim sürecini temel alıyor ve Cortex-X1 Super Core’dan oluşuyor. Ayrıca telefonun hem iç hem de dış ekranları 120 Hz yenileme hızına sahip olacak. Bu model S Pen bağlantı desteğine de sahip olacak. Ancak kalem kutudan telefonla birlikte çıkacak mı bilmiyoruz.

Galaxy Z Flip 3

Ek olarak, SM-F7110 model numarasına sahip Galaxy Z Flip 3 de TENAA’da ortaya çıktı. Ancak boyutlar, pil veya diğer özellikler hakkında herhangi bir bilgi yok. Bu bilgiler güncellendiği zaman sizlerle paylaşacağız. Yeni Galaxy Z Fold 3’ün, 11 Ağustos tarihinde diğer cihazlarla birlikte gelmesini bekliyoruz.

Exit mobile version