Samsung Galaxy Z Fold 3 Tasarımı ve Renkleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin tasarımı ve renkleri son sızıntılarda birlikte ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Z Flip 3 modelini tüm açılardan görmüştük. Şimdi ise sıra Z Fold 3 modeline geliyor. Resmi görünen sızıntılarla birlikte telefonların tasarımlarına hakim oluyoruz.

Galaxy Z Fold 3, son birkaç aydır gündemimizde sıkça yer alıyor. Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir akıllı telefonunu, Ağustos ayındaki Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Flip 3 ile birlikte piyasaya sürmesini bekliyoruz. Şimdiye kadar, telefonun özellikleri hakkında bize fikir veren birkaç sızıntı oldu. Ayrıca geçmişte Galaxy Z Fold 3’ün bir veya iki görüntüsünü görmüştük.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Pembe
Samsung Galaxy Z Fold 3 Pembe

Benzer İçerik: Samsung Galaxy Z Flip 3 Her Açıdan Görüntülendi


Samsung Galaxy Z Fold 3 özellikleri ve görüntüleri

Şimdi ise 91Mobiles aracılığıyla telefonu her açıdan gördüğümüz bazı görseller karşımıza çıkıyor. Sitenin haberine göre bu fotoğraflar sektörden bir kaynak tarafından elimize geçiyor. Ancak kaynak anonim kalmayı tercih ediyor.

Bu görüntülere göre, Galaxy Z Fold3’ün katlanabilir iç ekranının sağ üst köşesinde ekran altı kamera olacak. Ancak kapak ekranının üst ortasında delikli bir kamera da mevcut. Arkada, dikey olarak duran üçlü kamera kurulumu ve bir adet LED flaş olacak. Kamera çıkıntısı, Galaxy Z Fold 2 modelindekine kıyasla daha dar duruyor. Cihazın sağ tarafında, ses seviyesi düğmeleri ile birlikte bir parmak izi tarayıcısı mevcut. Sol tarafta ise bir SIM kart yuvası var.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Yeşil

Bu resmi duran görüntülerde görebileceğiniz gibi, Galaxy Z Fold 3 siyah, lacivert ve pembe olmak üzere üç renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Ayrıca üç rengin de parlak bir görünümden ziyade mat bir görünüme sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Galaxy Z Fold 3 üç ayrı renk seçeneği ile geliyor

Daha önceki sızıntılara göre Galaxy Z Fold 3, 7.55 inç ana ekrana ve 6.23 inç dış ekrana sahip olacak. Ek olarak Samsung’un katlanabilir telefon için S Pen desteği ile geleceği söylentiler arasında. Ancak bununla birlikte, bu kalemin kutudan çıkıp çıkmayacağı konusunda bir bilgi yok. Kutudan çıkmazsa kullanıcılar bu kalemi ayrı olarak satın almak zorunda kalacaklar.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Siyah

Galaxy Z Fold 3 modelinin, Exynos 2100’ün daha güçlü bir sürümüyle gelme ihtimali var. Ayrıca birkaç pazarda Snapdragon 888 Plus ile piyasaya çıkma ihtimali de var. Ancak bu ikisi sadece tahminler olarak karşımıza çıkıyor. Kesin olarak söyleyebileceğimiz tek şey, Galaxy Z Fold 3’ün önceki modelinde olduğu gibi 5G bağlantı özelliğine sahip olacağı.

Exit mobile version