Samsung Galaxy Z Fold 3 Sızıntısı Tüm Detayları Ortaya Çıkardı!

Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin tanıtımına bir haftadan az bir süre kaldı. Tanıtım gününü beklerken ise sızıntılar gelmeye devam ediyor. Hız kesmeden devam eden bu sızıntılardan en sonuncusu oldukça büyük. Bu bilgiler sayesinde telefonun neredeyse tüm detaylarını öğreniyoruz. İşte o detaylar!

Eski ve yeni sızıntılarla birlikte telefonun neredeyse tüm özelliklerini artık biliyoruz. WinFuture’a göre Z Fold 3 modeli 7.6 inç Dynamic AMOLED 2X ekran ile birlikte gelecek. Aynı zamanda bu ekran 120 Hz yenileme hızını ve 2208 x 1768p çözünürlüğü destekleyecek.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Buds 2’nin tüm özellikleri ortaya çıktı


Samsung Galaxy Z Fold 3 tüm özellikleri

Ek olarak bu ekran, Corning Gorilla Glass Victus tarafından korunacak. Söylentilere göre bu koruma ekranı, Gorilla Glass 6’ya göre çiziklere iki kat daha dayanıklı olacak. Aynı zamanda telefonda bir koruma çıkıntısı da olacak. Böylece telefonu katladığınızda herhangi bir zarar oluşmayacak.

Samsung’un söylediklerine göre, bu telefonun katlama özelliği çok fazla kez test edildi. Şirketin iddiasına göre bu telefonu sorunsuz bir şekilde 200.000 kere katlayabileceksiniz. Bu da 5 yıl içerisinde günde 100 kere katlama demek oluyor. Ek olarak bu modelde ekranda bir delik yerine ekran altı kamerası olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Samsung Galaxy Z Fold 3

Tabii ki telefonun en önemli özelliklerden biri de kapak ekranı. Bu ekranın ise 6.2 inç Super AMOLED ekran olacağı söylentileri var. Ek olarak bu ekran da Gorilla Glass Victus tarafından korunacak. Yine aynı şekilde bu ekran da 120 Hz yenileme hızını destekleyecek. Bir de 2268 x 832 çözünürlüğe sahip olacak.

Telefonun boyutlarına gelecek olursak, söylentilere göre telefon 271 gram ağırlığında olacak. Telefon açık halde 158.2 x 128.1 x 6.4 mm olacak. Kapalı halde ise 158.2 x 67.1 x 14.4 mm boyutunda olacak.

Galaxy Z Fold 3 Exynos kullanmayacak

Güç kısmına geçtiğimizde ise bu modelde Exynos işlemcisi yok. Model, standart olarak Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi ile gelecek. Aynı zamanda model 12 GB RAM ile 256 GB veya 512 GB depolama alanı ile gelecek. Ancak bu modelde microSD kart yuvası bulunmuyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Bunların yanında telefon, 4,400 mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Aynı zamanda bu pile kablosuz şarj desteği de eşlik edecek. Ancak yine de telefonda bir USB-C şarj girişi olacak.

Bağlantı özelliklerinde ise 5G ve 4G LTE bağlantı destekleri mevcut. Bunun yanında Bluetooth 5.0, NFC, Wi-Fi 6 da destekleniyor. Ayrıca ilk defa, bu telefona bir S Pen desteği de ekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatı

Kamera özelliklerine geldiğimizde ise, çoğu kameranın Galaxy Z Fold 2 modeliyle aynı olduğunu görüyoruz. Bu telefonda şirket, 12 MP üçlü kamera kurulumunu tercih ediyor. 12 MP ana kamera yanında 12 MP ultra geniş lens ve 12 MP 2x telefoto yakınlaştırma özellikli lens olacak. Ön kamerası ise 10 MP olarak karşımıza geliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Yeşil

Bilgilerimize göre bu model üç renk ile karşımıza çıkacak. Phantom Green, Phantom Black ve Phantom Silver olarak yeşil, siyah ve gümüş renklerine sahip olacak. Bu telefonun tanıtılacağı etkinlik tarihi 11 Ağustos olacak. Ek olarak fiyat sızıntılarına baktığımızda, 256 GB modelin 1,599 Euro olacağını görüyoruz.

Exit mobile version