Samsung Galaxy Z Fold 3 için yeni gelişme

Samsung Galaxy Z Fold 3, hareket kontrolleri için sanal düğmelerle birlikte gelecek. Patent, dokunmatik tuşlara sahip Galaxy Fold benzeri bir cihazın görüntülerini gösteriyor. Samsung Galaxy Z Fold 3’ün bu yıl içinde piyasaya çıkacak.

Samsung Galaxy Fold ve Galaxy Z Fold 2, katlanan telefonlar için bir tür kriter olmuştur. Şirket, katlanan telefon geliştirmede liderlik yapıyor. Yalnızca gelecekteki cihazlarının daha fütüristik görünmesini sağlayacak. Ekran altı kamera ile gelen Samsung Galaxy Z Fold 3 hakkında konuşmalar var. Bu da herhangi bir delik açma veya çentik olmayacağı anlamına geliyor. Fiziksel düğmeleri de kaldırmaya ne dersiniz? 91mobiles, WIPO web sitesinde, yan tarafında fiziksel tuşlar yerine dokunmatik tuşlara sahip bir Samsung Galaxy Fold tasarımını gösteren bir patent keşfetti.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 3 İÇİN FİZİKSEL DÜĞMELER SORUNA NEDEN OLUYOR

Patent açıklamasına göre, Galaxy Fold gibi çubuk tipi katlanan bir cihazdaki fiziksel düğmeler kullanıcı için soruna neden olma ihtimali çok yüksek. Ek olarak, fiziksel tuşlara basmak ve muhafazanın bir tarafına kuvvet uygulamak menteşeye zarar verecektir. Bu sorunu çözmek için patent, fiziksel tuşlar yerine dokunmatik tabanlı sanal düğmelere sahip Galaxy Fold benzeri bir cihaz hayal ediyor.

Açıklamanın bir düzenlemesi, düğmeleri kontrol etmenin fiziksel bir yöntemini bir dokunmatik yönteme değiştirdi. Ayrıca açıktaki düğmeler olmadan çeşitli temel işlevleri gerçekleşen katlanır bir elektronik cihaz sağladı.

Açıklamanın bir düzenlemesi, akıllı telefon katlanmış durumda olduğunda bar tipi bir elektronik cihaz tarafından sunulabilen anahtar girişi için bir kullanıcı deneyimi sağlayabilir.

Patent görsellerine göre telefon, çerçeve üzerinde hareket kontrolleri için dokunmatik tuşlara sahiptir. Katlandığında kullanıcı, sesi artırmak / azaltmak, telefonu kilitlemek / kilidini açmak gibi işlemleri yapar. Ayrıca daha fazlasını basitçe dokunarak veya kaydırarak yapmak için her iki bölüme de basar. Samsung, fiziksel tuşları ortadan kaldırarak daha fazla alan ve daha fazla konfor sundu.

Patent, yaklaşan Samsung Galaxy Z Fold 3’ü ve muhtemelen Galaxy Z Flip’in bile hareket kontrolleri için dokunmatik tabanlı düğmelerle gelebileceğini öne sürüyor. Ancak konnuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Samsung Galaxy Z Fold 3 Kamera Özellikleri Sızdı


Exit mobile version