Samsung Galaxy Z Fold 3 Geekbench’te Görüldü

Samsung Galaxy Z Fold 3 tüm sızıntılardan sonra nihayet Geekbench’te de ortaya çıktı. Telefonun Ağustos ayında gelmesini bekliyoruz. Fakat son zamanlarda bunun Eylül veya Ekim ayına kayabileceği söylentileri de vardı. İşte diğer detaylar!

Gündemimizden düşmeyen akıllı telefon, Geekbench adlı sitede ortaya çıktı. Telefonun Geekbench listesi telefonun özelliklerini gözler önüne seriyor. Kesinleşen bazı detayları bu şekilde daha net öğreniyoruz. Telefonun ABD versiyonu hakkında bilgilerimiz netleşiyor.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Galaxy S21 Ultra Yılın En İyi Telefonu Seçildi


Samsung Galaxy Z Fold 3 Geekbench’te ortaya çıktı

Geekbench listesindeki varyantın model kodu SM-F926U olarak karşımıza çıkıyor. Listeye göre bu model Android 11 çalıştıracak. Aynı zamanda telefon 12 GB RAM ile geliyor. Ve tabii ki sızıntılardan da öğrendiğimiz gibi Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Pembe
Samsung Galaxy Z Fold 3 Pembe

Geekbench listesi bunlar dışında pek bir detay vermiyor. Ancak bu model geçtiğimiz günlerde FCC sertifikası da almıştı. Bu sertifika listesinden de bazı özelliklerini öğrenmiştik. Bunları hatırlatmamız gerekirse telefon bir S Pen desteğine sahip olacak. Ancak bu kalemin kutudan çıkıp çıkmayacağı kesin bir bilgi değil.

Samsung Galaxy Z Fold 3 diğer özellikleri

Ek olarak telefon 5G bağlantıyı destekleyecek ve NFC çipine sahip olacak. Bunun dışında öğrendiğimiz diğer bilgileri de hatırlatalım. Söylentilere göre telefon 4,275 mAh kapasiteli bir pile sahip olacak. Bu pile ise 25 W hızlı şarj destek verecek. Bu hızlı şarj USB Type-C girişi ile gerçekleşecek.

Ayrıca telefon 6.23 inç dış ekran ve 7.55 inç katlanabilir iç ekrana sahip olacak. Bu iki ekran da Super AMOLED ekran olacaklar. Telefonun sızan görsellerinden de bu ekranların nasıl görüneceğini öğrenmiştik.

Kamera kısmında ise telefonun toplam beş kamerası olacak. Her biri 12 MP olan bir üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Bunun yanında 16 MP ekran altı selfie kamerasıyla gelecek. Ek olarak bir de 10 MP dış kameraya sahip olacak.

Söylediğimiz gibi, telefonun çıkışının Ağustos ayında olmasını bekliyoruz. Ancak son zamanlarda bu tarihin erteleneceğine dair bazı söylentiler var. Bu sebeple Eylül veya Ekim ayında da telefonlar karşımıza çıkabilir. Bekleyerek göreceğiz.

Exit mobile version