Samsung Galaxy Z Fold 3 Ekran Altı Kamerası: Normal Kameralar Kadar İyi Olacak

Samsung Galaxy Z Fold 3, neredeyse emin olduğumuz bilgilere göre ekran altı kamera ile karşımıza gelecek. Bunun yanında telefonun kamerası, normal delikli ekran kameraları kadar da kaliteli çözünürlük ile gelecek. İşte detaylar!

Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı kamerasına sahip olacağına dair kanıtlar birikiyor. Kaynak Max Weinbach, telefonun sadece teknolojiye sahip olacağından emin olmakla kalmıyor, aynı zamanda “iyi olacağına” da emin olduğunu belirtiyor.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Watch Active 4 geliyor


Samsung Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı kamerası, geleneksel kameralar kadar iyi olacak

Samsung’un bir sonraki katlanabilir amiral gemisi Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı kameraya sahip olacağı neredeyse kesinleşmiş durumda. Ancak bu bilgi yalnızca dahili ekran için geçerli olacak. Çünkü kapak ekranı iddiaya göre kamera için bir delik ile gelecek. Güvenilir kaynak Ice Leaker, telefonun panel altı kamera teknolojisi hakkında bazı yeni bilgiler verdi.

Samsung’un yıllardır panel altı kameralar üzerinde çalıştığı bilgiler arasında. Ancak bunu nihayet bu yıl cihazlarda göreceğiz. Oppo ve Xiaomi de bu teknolojinin versiyonlarını gösterdiler ancak henüz ticarileştirmediler.

Hala bazı eksiklikler mevcut

ZTE, panel altı selfie kameralı bir telefonu zaten piyasaya sürdü. Ancak entegrasyon biraz dağınık ve sonuçlar geleneksel kameralarla aynı değil. Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı kamerasının şimdiye kadar gördüğümüz uygulamalardan daha iyi sonuçlar sunmasını bekliyoruz. Ancak kaynak, buna rağmen entegrasyonun kusursuz olmadığını öne sürdü.

Samsung Galaxy Z Fold 3 sızan görüntüleri
Samsung Galaxy Z Fold 3 sızan görüntüleri

Kaynak, Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı kamerasının şimdiye kadar gördüğümüz çözümlerden daha yüksek ışık geçirgenliğine sahip olduğunu söylüyor. Böylece görüntü kalitesinin daha iyi olacağını gösteriyor. Ek olarak başka bir Tweet’te içeriden bir kaynak, kameranın geleneksel kameralar kadar iyi olduğunu söyledi.

Fakat tüm bunlara rağmen hala bir eksi mevcut. Bu da kaynağa göre kameranın tamamen gizlenmemesi ve bir mozaik gibi görünmesi olacak. Ancak bir delikten daha iyi göründüğü sürece, çoğu kullanıcının dikkatini çekmeyeceğini düşünüyoruz.

Exit mobile version