Samsung Galaxy Z Flip3 telefonunu 120 Hz ekranla çıkarmayı planlıyor

Samsung Galaxy Z Flip3 telefonunu 120 Hz ekranla çıkarmayı planlıyor. Samsung’un Galaxy Z Flip ve Z Flip 5G serisinde halihazırda iki katlanabilir telefonu var. 2021’in 2. çeyreğinde bir halefin çıkacağı sızdırıldı. Şimdi, sızıntı yapan IceUniverse, yaklaşan katlanabilir ürün hakkında birkaç bilgi paylaştı: Samsung Galaxy Z Flip3.

Samsung’un bir sonraki Galaxy Z Flip cihazı 120 Hz ekrana sahip olabilir ve bu da onu şirketin amiral gemisi serisiyle aynı hizaya getirir. Bu haftanın başlarında ortaya çıktıktan sonra, “Samsung Galaxy Z Flip 2” nin, en azından kısmen, gelecek Samsung Galaxy S21 lansmanından uzaklaşması için ertelendiği ve her iki ürün hattının da daha fazla görünmesini sağladı.

Amazon Web Services kesintisi büyük siteleri ve uygulamaları etkiliyor

Weibo’daki ünlü Samsung sızıntısı Ice Universe’den bir gönderiye göre, sanki boru hattında 120 Hz’lik bir ekranla beklemeye değebilir. Orijinal Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy S20 ile birlikte piyasaya sürüldüğünde, ana amiral gemisi hattındaki 120 Hz ekranın, yalnızca 60 Hz’de saat hızına sahip bir ekranı olan kapaklı katlanabilir cihaza dahil edilmemiş olması biraz hayal kırıklığı yaşadı.

SAMSUNG BU KARARIYLA MICROSOFT’UN WINDOWS 9’UNA BENZEDİ

Aldığı karışık incelemeler göz önüne alındığında, yepyeni form faktörüne rağmen, Samsung acele etmemeye ve ikinci sürümü doğru almaya karar vermiş olabilir. Aslında, ikinci versiyonu söylemiş miydik? Aynı sızıntıya göre, aslında Samsung Galaxy Z Flip3 olarak adlandırılacak. Orijinalin 5G varyantı 2. olarak sayılacak. İnsanların o kadar başarılı olmayan bir öncülle ilişkileri arasında biraz mesafe yaratmak için Microsoft’un Windows 9’u atlama kararından farklı değildir.

SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 UCUZ OLMAYACAK

Kesin olarak bildiğimiz pek bir şey yok, ancak muhtemelen Flip3’ün varsayılan olarak 5G’ye sahip olacağı sonucuna varabiliriz. Bu muhtemelen orijinalinden çok daha ucuz olmayacağı anlamına gelir.

Bir açılış konuşmasını paylaşmasına izin vermemek için başka bir neden Galaxy S21 serisi. Galaxy S21 Ultra’nın fiyat açısından eşit olması muhtemel ve amiral gemisinin hangisi olduğu konusunda suları bulandırabilir. İlk Galaxy Z Flip, esasen kitlesel olarak üretilmiş bir konsept kanıtıydı. Bazen spesifikasyonları pahasına, ikincisi kendi kimliği ve güncelleme döngüsüyle lüks seviyeye doğru ilerliyor gibi görünüyor.

Exit mobile version