Samsung Galaxy Z Flip 4 Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Z Flip 4 özellikleri ve fiyatı gün yüzüne çıktı. İşte yeni katlanabilir telefonun donanım bileşenleri ve ücreti!

Samsung Galaxy Z Flip 4 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Z Flip 4 özellikleri ve fiyatı gün yüzüne çıktı. Peki, Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin içerisinde hangi donanım bileşenleri yer alacak? Yeni Samsung telefonu hangi fiyat etiketi ile satışa sunulacak?

Samsung Galaxy Z Flip 4 Özellikleri ve Fiyatı Sızdırıldı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un üzerinde çalıştığı yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Dünya genelinde çok fazla sayıda kişinin merak içerisinde beklediği Galaxy Z Flip 4 modelinin donanım bileşenleri ve ücreti ortaya çıktı.

Yaşanan sızıntıya göre Galaxy Z Fold 4’ün özellikleri ve fiyat etiketi de belli oldu. Samsung Galaxy Z Fold 4 olarak isimlendirilen yeni katlanabilir akıllı telefon modelinin donanım bileşenleri ve ücreti, söylentilere göre şu şekilde olacak:

Samsung Galaxy Z Fold 4 Özellikleri ve Fiyatı

Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 isimli yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Güney Kore merkezli teknoloji devinin üzerinde çalıştığı akıllı telefon modelleri ile ilgili düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından belirtebilirsiniz. Ayrıca iPhone 14 serisi fiyatı ve çıkış tarihi isimli haberimize de bakabilirsiniz.

Exit mobile version