Samsung Galaxy Z Flip 3 Tüm Özellikleri ve Resmi Tanıtım Görselleri Sızdı!

Samsung Galaxy Z Flip 3 modelinin tüm özellikleri ve bazı resmi broşürleri sızdı. Samsung Unpacked etkinliğinde bu modeli ve daha fazlasını resmi olarak göreceğiz. Bu etkinlik de 11 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Ancak etkinliğe günler kala, pek çok ayrıntı karşımıza çıkıyor. İşte detaylar!

Samsung Unpacked etkinliğine sadece günler kaldı. Bu süre içerisinde, tanıtılacak telefon modelleri hakkında detaylar öğrenmeye devam ediyoruz. Şimdi de, Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 modellerinin resmi broşürleri ve özellikleri sızıyor. Z Fold 3 modelinin özelliklerinden bir önceki haberlerimizde bahsetmiştik. Yeni sızıntıyla birlikte, resmi görüntülere de sahibiz.

Samsung Galaxy Z Flip 3
Samsung Galaxy Z Flip 3

Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Galaxy Z Fold 3 Sızıntısı Tüm Detayları Ortaya Çıkardı!


Samsung Galaxy Z Flip 3 özellikleri ve resmi görüntüleri

Galaxy Z Flip 3 modeli Z Flip 2 ile benzerlikler taşıyor. Bu modelde 6.7 inç 2640 x 1080 çözünürlükte bir Super AMOLED ana ekran olacak. Ayrıca bu ekran 120 Hz yenileme hızını destekleyecek. Bir de bu ekranı Corning Gorilla Glass Victus koruyacak.

İkincil ekran ise 1.9 inç boyutunda 512 x 260 çözünürlükte bir ekran olacak. Bu dış ekran bildirimleri görmek ve müzik ve aramaları kontrol etmek için kullanışlı olacak gibi duruyor.

Sızan görüntülerden gördüğümüz üzere bu modelde ikili bir arka kamera sistemi olacak. Özellikleri ise 12 MP ana kamera ve 12 MP ultra geniş kamera olarak karşımıza çıkıyor. Ön kısımda ise 10 MP selfie kamerası mevcut. Bu akıllı telefon modelinin, sabit videolar için OIS desteğine sahip olacağı da söylentiler arasında. Aynı zamanda bu model de Z Fold 3 gibi yüksek kaliteli videolar kaydedecek.

Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyatı ve diğer özellikleri

Galaxy Z Flip 3 modeli de Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisi ile geliyor. Ancak Fold modelinden farklı olarak bu model 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile gelecek. Pil kapasitesi ise 3,300 mAh olacak. Ek olarak bu model de kablolu ve kablosuz hızlı şarjı destekliyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3

Tüm bunların yanında, görüntülerin ortaya çıkardığı diğer bir özellik ise Z Flip 3 modelinin IPX8 suya dayanıklılık sertifikası olması. Ek olarak, güvenlik için yan kısmında bir parmak izi okuyucusu ve yüz tanıma özelliği olacak.

Bu model karşımıza üç renk seçeneği ile gelecek. Bunlar siyah, mor ve krem rengi olarak karşımıza çıkıyor. Fiyat sızıntıları ise telefonun 1.099 Euro civarında bir fiyata sahip olacağını iddia ediyor.

Exit mobile version