Samsung Galaxy Z Flip 3 Seri Üretime Girdi

Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli söylentilere göre seri üretime girdi. Bu ayın başlarında, Galaxy Z Fold 3 modelinin seri üretiminin başladığını duymuştuk. Şimdi ise Z Flip 3 modeli için aynı şeyi duyuyoruz. İşte detaylar!

FrontPageTech adlı sitenin haberine göre Güney Koreli şirket, Galaxy Z Flip 3 modelinin seri üretimine başladı. Ayrıca kaynak, Samsung’un her iki cihazdan toplam 7 milyon adet üretmeyi hedeflediğinden bahsetti. Bunun yanında lansman gününe zamanında hazır olmak istediği için günde 50.000-70.000 adet Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 üretimi sipariş ettiğini iddia ediyor.


İlginizi Çekebilir: Samsung, Eski Apple Çalışanlarını İşe Alıyor


Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3 modelleri için seri üretime başladı

Bu ayın başlarında, Samsung’un 27 Ağustos’ta hem Galaxy Z Fold 3 hem de Galaxy Z Flip 3’ü piyasaya sürmeyi planladığını duymuştuk. Fakat bu tanıtım değil piyasaya çıkış tarihini ifade ediyor. Telefonların tanıtımının ise 3 Ağustos tarihindeki bir etkinlikte olacağı söylentileri var. Fakat cihazlar, daha sonra bildirdiğimiz 27 Ağustos 2021 tarihinde raflarda yerini alacak.

Şirket iki modelden de günde 50.000 – 70.000 adet sipariş verdi

Haftanın başlarında Samsung’un hem Z Fold3 hem de Z Flip3 için seri üretimi başlattığını duyduk. Hatta şirketin her cihazdan şaşırtıcı bir şekilde bir günde 50.000 – 70.000 adet sipariş ettiğini duyuyoruz. Şaşırtıcı dememizin sebebi ise bu sayılar, önceki modellerden ürettiklerinden çok daha yüksek. Söylentilere göre şirket, bu cihazlar için toplam 7 milyon birim üretmeye çalışıyor. Bu da geçtiğimiz yıl şirketin beklediğinden çok daha büyük bir başarı elde eden Galaxy Z Fold 2 modelini hatırlatıyor.

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Elimizdeki bilgilere göre Samsung’un bu telefonları hakkında iddialı ve istekli olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda şirket bu telefonlar için daha fazla yatırım yapmaya da hazır gibi duruyor. Müşterilerin de oldukça dikkatini çeken katlanabilir telefon modelleri son günlerde epey popülerlik kazandı.

Exit mobile version