Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition Geliyor

Samsung, Galaxy Z Flip 3 katlanabilir akıllı telefonu için Pokemon Edition modelini piyasaya sürüyor. İşte Pokemon Edition'ın öne çıkanları...

Samsung Galaxy Z Flip 3 için Pokemon Edition modelini piyasaya sürüyor. Samsung’un yuvarlanan, kaydırılan ve katlanan genişletilebilir ekranlarla ilgili tüm deneyleri için, şirketin şu anda yalnızca iki seçeneği var: Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3. Şimdi şirket Z Flip 3 için yeni bir modeli piyasaya sürmeye hazırlanıyor: Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition.

Sınırlı sayıda üretilen telefonlar için bir şeyiniz var mı ve sıkı bir Pokemon hayranı mısınız? Samsung, Güney Kore’de piyasaya sürülecek olan Pokemon Edition Galaxy Z Flip3 ile kesinlikle ilginizi çekecek. Yeni Pokemon Edition Galaxy Z Flip3, 24 Nisan’da piyasaya çıkıyor. Sınırlı sayıdaki paket, yalnızca Samsung Kore’nin çevrimiçi mağazası aracılığıyla sınırlı miktarlarda satılacak. Fiyat bilgisi belirtilmemiş.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition Global Pazara Gelecek Mi?

Samsung, Galaxy Z Flip 3’ün özel bir sürümünü olan Pokemon Edition’ı tanıttı. Katlanabilir telefonun bu sürümü Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition olarak adlandırılıyor. Bu hafta Güney Kore’de satışa çıkacak olan katlanabilir akıllı telefonun global olarak satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition, Samsung’un Güney Kore’deki web sitesinde listelendi. Telefon, bugünlerde Samsung ambalajından farklı olarak, Pikachu Şeffaf Kapak Seti, kordon askılı bir Pokemon Kılıfı, Pokemon Özel Paketi, Pikachu anahtarlık ve Poke Ball şeklindeki standı içeren büyük bir kutu içinde geliyor.

Benzersiz Temalar, Zil Sesleri ve Duvar Kağıtları

Pikachu Şeffaf Kılıf özelleştirilebilir. Telefon ayrıca Pokemon ile ilgili bazı benzersiz sürüm temaları, zil sesleri ve duvar kağıtları ile gelebilir. Telefon hakkında daha fazla bilgi bu hafta içinde sunulacak.

Cihaz, beş gün sonra Samsung’un web sitesi üzerinden Güney Kore’de satışa çıkacak. Şirket, telefonun fiyat etiketini veya kaç adet satışa çıkacağını açıklamadı. Ayrıca Galaxy Z Flip 3’ün bu özel sürümünün diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı da söylenmedi.

Samsung bunu “şimdiye kadarki en büyük işbirliği” olarak lanse ediyor ve ambalaja özel önem veriyor. Tüm ürünler, katlanabilir telefon için daha küçük bir Poke topu temalı kutuyu kapsayan büyük bir kırmızı kutu içinde gelir.

Exit mobile version