Samsung Galaxy Z Flip 3 Her Açıdan Görüntülendi

Samsung Galaxy Z serisi katlanabilir telefonların resmi görünen görüntülerini geçtiğimiz hafta görmüştük. Şimdi ise spesifik olarak Z Flip 3 modelinin her açıdan görüntüsüyle karşı karşıyayız. İşte o görüntüler!

Galaxy Z Flip 3, arka kamera etrafında siyah bir cam parçası ve 1,83 inç ikincil ekran içeren yeni iki tonlu tasarıma sahip. Bu tasarım ile Samsung’un şimdiye kadarki en renkli katlanabilir akıllı telefonu olmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3
Samsung Galaxy Z Flip 3

İlginizi Çekebilir: Samsung, One UI Watch Hakkında İpuçları Verdi


Samsung Galaxy Z Flip 3 renkleri

Arka panelin geri kalanı seçeceğiniz renk ile gelecek. En son sızan görseller Siyah ve Yeşil kaplamaların yanı sıra daha parlak Krem ve Açık Mor renk gruplarını gösteriyor. Bunların yanında Samsung’un ayrıca Koyu Mavi renk, nötr Gri kaplama, geleneksel Beyaz seçenekle gelmesi mümkün. Ayrıca muhtemelen Phantom Pink S21’e benzeyen Açık Pembe renk üzerinde çalıştığı da söylentiler arasında yerini alıyor. Ancak şirket, bazen tüm renkleri her ülkede satışa koymayabiliyor. Yani bunun için bekleyip görmemiz gerekecek.

Ancak tabii ki renkler değişse de dahili özellikler tüm bölgelerde ve operatörlerde aynı kalacak. Bu arada bu, amiral gemisi Samsung telefonlarında yaygın olmayan bir ayrıcalık.

Galaxy Z Flip 3 özellikleri

Tüm Galaxy Z Flip 3 üniteleri, üst düzey Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak. Ayrıca ikiye katlanabilen ve bir ekran altı selfie kamerasına ev sahipliği yapan 6,7 inçlik 120 Hz’lik bir ekranı ile gelecek. Bu son görüntülerle de doğrulandığı gibi, ekran geçmiş Z Flip modellerinde kullanılana oldukça benzer.

Samsung Galaxy Z Flip 3

Diğer söylentiler arasında 15W şarj desteğine sahip 3.300mAh pil ile geleceği var. Bunun yanında arkada çift kamera kurulumu olmasını bekliyoruz. Ayrıca standart olarak 8GB RAM 128GB depolama ile gelmesini bekliyoruz. Ek olarak bir USB-C bağlantı noktası da olacak. Fakat bir kulaklık jakı olmayacaj. Bunun yerine şirket kullanıcıları yakında çıkacak olan Galaxy Buds 2’yi almaya teşvik ediyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 fiyatı

Galaxy Z Flip 3’ün ABD’de 959 dolar ile 1.099 dolar arasında bir fiyata sahip olmasını bekliyoruz. Samsung kısa süre önce bu yazın sonlarında Unpacked etkinliği düzenleyeceğini doğruladı. Bu etkinlikte iki cihazın tanıtımının gerçekleşmesini bekliyoruz. Marka henüz resmi açıklama yapmasa da, etkinliğin 3 Ağustos’ta gerçekleşeceği söylentiler arasında.

Exit mobile version