Samsung Galaxy Watch4 Resmi Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Watch Active4 veya Watch4 akıllı saatinin resmi görüntüleri ortaya çıktı. İddialara göre bu sızan görüntüler saatin resmi görüntüleri. Resimlerden, akıllı saatin nasıl bir tasarıma sahip olacağını görüyoruz. İşte diğer detaylar.

91mobiles adlı sitenin haberine göre Galaxy Buds2 yanında bir de resmi Galaxy Watch4 veya Watch Active4 akıllı saat modelinin tasarımını görüyoruz. Sitenin iddia ettiğine göre bu görüntüler güvenilir bir kaynaktan gelen resmi görüntüler. Aynı zamanda bu görüntüler saatin isim karışıklığını da gideriyor.

Samsung Galaxy Watch4
Samsung Galaxy Watch4

Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Galaxy Buds2 Görüntüleri Sızdı


Samsung Galaxy Watch4 tasarımı sızdı

Sızan resimlerden hem Güney Koreli şirketin saate verdiği resmi ismi hem de saatin bazı tasarım detaylarını öğreniyoruz. Aynı zamanda bu resimlerden bazı anahtar özellikleri de öğreniyoruz. Şimdi de o resimlere göz atalım.

Bu görüntülerde Galaxy Watch4 modelinin Galaxy Watch 3’ten belirgin şekilde farklı bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. Tasarım dili Galaxy Watch Active 2’ninkine benzer görünüyor.

Samsung Galaxy Watch4

Fakat saatin isminin Watch4 olarak geçmesi şirketin yeni akıllı saat serisi için isimle Active kelimesini kullanmayacağını ortaya koyuyor.

Galaxy Watch4 özellikleri

Akıllı saatin arka tarafında ise görsellerde de görebileceğiniz gibi saatin bazı önemli özelliklerinden de bahsediliyor. Bu özellikler arasında 40 mm ve 44 mm boyutları, 5ATM su geçirmezlik özelliği mevcut. Ayrıca MIL-STD 810G dayanıklılığı, GPS ve Gorilla Glass DX+ koruması da yer alıyor. Bir de cihazın sağ kenarında iki adet düğme mevcut.

Görüntülere göre Watch4 Siyah, Gümüş, Koyu Yeşil ve Pembe-altın renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak.

Yazılıma gelirsek Samsung, akıllı saatleri için Tizen işletim sistemini Google Wear işletim sistemi ile birleştireceğini duyurmuştu.

Samsung Galaxy Watch4

Samsung, yeni işletim sisteminin gelecekteki cihazları için daha iyi performans ve pil ömrü sağlayacağından bahsetti. Bu saatte de bu işletim sisteminin kullanılacağını düşünüyoruz. Resmi tanıtıma tahminlere göre çok az bir vakit kaldı. O zamana kadar takipte kalın!

Exit mobile version