Samsung Galaxy Watch Active 4 Tasarımı Sızdı!

Samsung Galaxy Watch Active 4 sızıntısı ile akıllı saatin tasarımı ve renkleri gözler önüne serildi. Saati şirketin gelecek hafta tanıtmasını bekliyoruz. Ancak o günden önce tasarımı ortaya çıkıyor. İşte diğer detaylar!

Samsung’un önümüzdeki hafta MWC 2021’de “akıllı saatlerin geleceğini” açıklamasına bir haftadan az bir süre kaldı. Ancak yaklaşmakta olan Galaxy Watch Active 4’ün görselleri çevrimiçi olarak şimdiden sızdı.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy S22 Serisi Kamera Özellikleri Sızdı


Samsung Galaxy Watch Active 4 görüntüleri sızdı

Söz konusu görüntüler, iyi bir geçmişe sahip olan güvenilir kaynak Steve Hemmerstoffer’dan geliyor. Bu görüntüler, önceki modellere göre daha minimalist bir tasarıma ve düz metal bir çerçeveye sahip.

Samsung Galaxy Watch Active 4
Samsung Galaxy Watch Active 4

Önceki nesil Galaxy Watch Active 2 ile karşılaştırıldığında, düğmeler de farklı bir şekle sahip ve biraz daha çıkıntılı duruyor. Bu da onları kaçırmanın daha zor olması ve tıklandığında daha fazla geri bildirim sağlaması gerektiği anlamına geliyor.

Samsung, bant bağlantı elemanlarını da güncelledi. Bu, Galaxy Watch Active 4 için güncellenmiş boyutlandırmayla örtüşüyor. 40 mm’lik bir model mevcut olmaya devam edecek. Ancak daha büyük 44 mm boyu, 42 mm’ye düşüyor.

Sızan CAD tabanlı görsellere göre, Galaxy Watch Active 4 lansman sırasında dört renkte karşımıza çıkacak. Siyah, Gümüş, Altın ve Yeşil. Ancak, renk tonlarının tam olarak doğru olmama ihtimali var. Ayrıca pazardaki isimleri de muhtemelen değişecek.

Galaxy Watch Active 4 özellikleri

Yukarıda bahsedilen her şey, mevcut 10nm Exynos 9110’dan hem daha güçlü hem de verimli olacak yeni bir 5nm özel yonga seti ile eşleşecek. Tizen işletim sisteminin yerini Samsung ve Google’ın gizemli yeni Wear platformu alacak. Ayrıntılar şimdilik az sayıda. Ancak raporlar, 2021’de şüphesiz en iyi akıllı saatlerden biri olacağına dair daha ince çerçevelere ve düz 2D cama işaret ediyor.

Pil kapasiteleri nispeten değişmeyecek. Fakat yeni yazılım ve yonga seti ile saatin tek bir şarjla uzun süre dayanması gerektiği anlamına geliyor. Bu da fitness ve sağlık özelliklerini kullanmak için daha fazla zaman anlamına geliyor.

Galaxy Watch Active 4, aktivite takibi ve kalp atış hızı monitörü gibi tüm standart özelliklere sahip olacak. Bununla birlikte, bir EKG monitörü ve hatta kan şekeri monitörü gibi ana özelliklerin olması muhtemel.

Saatin ise 28 Haziran tarihinde tanıtılmasını bekliyoruz. O zamana kadar takipte kalın!

Exit mobile version