Samsung Galaxy Watch Active 4 geliyor

Samsung yakında amiral gemisi Watch 4 ile birlikte Galaxy Watch Active 4’ü piyasaya sürecek. Saatin, mevcut modelin 40 ve 42 milimetre (mm) varyantlarına karşılık gelen 2 boyutta gelecek. Şimdi, bunlardan biri, pil ayrıntılarını ortaya çıkardığını iddia eden yeni bir sızıntıyla gözler önüne geldi.

İŞTE CİHAZIN İDDİA EDİLEN PİL ÖZELLİKLERİ

Bu ipucunun, SGS Fimko tarafından piyasaya sürülmeden önce yayınlanan Samsung SM-R860 ve SM-R865F ile ilgili belgelerden oluştuğu ifade ediliyor. Tipik kapasitesi (resmi özellik sayfalarına yönelik olan) 247mAh olmasına rağmen, saatlerin 240mAh nominal kapasiteye sahip aynı yeni pile sahip olduğunu beyan ediyor.

Yeni sertifika ayrıca, bu SM-R860 ve R865F’yi gösterir. Bunlar da Wi-Fi Alliance tarafından 4 serisinin geri kalanıyla birlikte sertifikalandırılmıştır. Ayrıca yalnızca Wi-Fi ve 4G/LTE’ye atıfta bulunduğuna inanılmaktadır. 40mm Watch Active 4, 5W (5V/1A) ile güç sağlayabilen bir şarj desteği ile birlikte gelir.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Watch 4 Boyutları Sızdı


Bu durumda, yeni giyilir cihazların temel modelden, LTE olmayan Watch Active 2’den biraz daha fazla pil ömrüne sahip olacağı ortaya çıkıyor. Ayrıca bu koşullarda eSIM destekli aynı varyantınkine eşit olacak.

Yine de Samsung, Wear OS’nin yoğun Tizen bilgili sürümündeki yeni optimizasyonlar sayesinde, nesiller arası özellik artışının bu kadar yakın olmamasının o kadar da önemli olmayacağı konusunda ısrar ediyor.

SAMSUNG GALAXY WATCH ACTIVE 4 AKILLI SAATİN PİL ÖMRÜ DAHA KÖTÜ

Pil ömrü bu yeni modellerde daha iyi olmayacak. Söylentilerin giyilir cihazların marjinal olarak daha büyük kasalara sahip olacağını gözler önüne seriyor. Bununla birlikte muhtemelen daha büyük ekranlara sahip olacak. Bu da biraz kötü bir görüntü ortaya çıkarır.

Yine de, pil tüketimini azaltacak güçlü ve verimli yeni bir yonga setine sahipler. Ayrıca, Samsung Galaxy Watch 4’ün, pil ömrünü daha iyi veya daha kötü yönde etkileyeceği kesin. Tizen yerine Wear OS’nin elden geçen bir sürümünü çalıştırması da muhtemeldir.

Exit mobile version