Samsung Galaxy Watch 4 Boyutları Sızdı

Samsung Galaxy Watch 4 serisi birkaç aya karşımıza gelecek. Tanıtım yaklaştıkça sızıntılar gelmeye başlıyor. Bu hafta, serinin tümünün model numaraları ve modellerin boyutlarını öğrendik. İşte detaylar!

Twitter’dan Nils Ahrensmeier’ın bu haftanın başlarında attığı bir Tweet’te Galaxy Watch 4 serisinin model numaralarını ve boyutlarını paylaştı. Bu modeller de, geçmiş Galaxy Watch serilerinin “SM-R8-” numaralarıyla başlıyor.

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 boyutları ve model numaraları belli oldu

Tabii ki asıl ilginç olan bilgi saatlerin boyutları. Ahrensmeier’in iddiasına göre tüm modellerin boyutlarına ulaşmış. En küçük seçenek 40 mm olarak geçiyor. Galaxy Watch 4 ise 46 mm. Bu da Bir önceki Galaxy Watch 3 modelinden 1 mm kadar büyük.

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch

Geçen aydan bir raporun iddiasına göre, Samsung büyük olan Galaxy Watch’ın batarya kapasitesini arttıracaktı. Şimdi bu saatin biraz daha büyük olduğunu öğreniyoruz. Bu yüzden geçtiğimiz ayda ortaya atılan batarya iddiaları doğru olabilir.

Tahminlere göre, Galaxy Watch 4 serisi Samsung’un katlanabilir telefonlarıyla birlikte tanıtılacak. Yine tahminlere ve iddialara göre bu tarih bu yılın Temmuz ayı olabilir. Fakat kesin bir bilgimiz hala yok. İşte sızan model isimleri ve saatlerin boyutları:

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 özellikleri

Bu seriden biraz daha bahsedecek olursak, elimizde bazı iddialar ve sızan bilgiler mevcut. Geçen ay sızan bazı bilgiler bahsettiğimiz gibi aynı boyutta gelecek modelin daha büyük bataryası olacağını söylüyordu. Şimdi ise biraz daha büyük bir model olacağını biliyoruz. Yani yeni modelin daha büyük bir bataryayla gelmesi mümkün.

Galaxy Watch 4 için 41 mm ve 45 mm olacağı iddialar arasındaydı. Ancak bu hafta öğrendiklerimize göre her iki saatin de 1 mm daha büyük olacağını söyleyebiliyoruz. Bu durumda belki iki model de daha büyük pil ile gelir.

Şimdilik elimizde Galaxy Watch Active 4 için pek bir bilgi yok. Yukarıda söylediğimiz boyutlar ve model numaraları dışında herhangi bir bilgi mevcut değil. Fakat yakın zamanda bu dört modelin tanıtımını görebiliriz.

Samsung Galaxy Z Flip modelinde S Pen desteği

Exit mobile version