Samsung Galaxy Unpacked Etkinliğinin Tanıtımı Sızdı

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği önümüzdeki ay gerçekleşecek. Ancak şimdiden bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şirketin tanıtacağı ürünleri zaten geçtiğimiz günlerde duyduk. Fakat vakit yaklaştıkça daha fazla detayla karşılaşıyoruz. İşte o detaylar!

Samsung, bir sonraki telefon setini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Söylentilere göre bu etkinlikte Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini görüyoruz. Ayrıca Samsung’un iki yeni akıllı saat de dahil olmak üzere yeni giyilebilir ürünleri piyasaya sürmesini bekliyoruz. Ek olarak, bu cihazlardan ikisi Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic adlı akıllı saatler olacak.

Samsung Galaxy Watch4 Classic
Samsung Galaxy Watch4 Classic

İlginizi Çekebilir: Samsung Exynos 2200, Snapdragon 895’i geçti


Samsung Galaxy Unpacked etkinliği tarihi

Şirket, lansman tarihini henüz onaylamadı. Ancak MySmartPrice, Ishan Agarwal ile birlikte resmi duyurudan önce resmi Galaxy Unpacked 2021 sızıntılarıyla karşımıza çıkıyor. Bu sızıntı ile bazı anahtar detayları öğreniyoruz.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Pembe

Söylediğimiz gibi şirket, Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlarını piyasaya sürecek. MySmartPrice, etkinliğin 11 Ağustos’ta düzenleneceğini iddia ediyor. Kaynak Ishan Agarwal, resmi duyurudan önce etkinliğin davetini özel olarak paylaştı. Davet, şirketin etkinlikte yeni katlanabilir cihazları tanıtacağını doğrulayan bir katlanabilir telefonun silüetini gösteriyor. Ayrıca Samsung’un etkinliği, 14:00 GMT/ 10:00 EST/ 19.30 PM IST’de gerçekleşecek.

Samsung Galaxy Watch4

Samsung, katlanabilir telefonlarını Ağustos’ta tanıtacak

Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün detayları da geçmişte birçok kez karşımıza geldi. Z Fold 3 ilk olarak ABD ve İngiltere’de piyasaya çıkacak. Ayrıca muhtemelen 27 Ağustos’ta satışa çıkacak.

Samsung Galaxy Buds 2

Galaxy Z Flip 3 tasarım görüntüleri de geçtiğimiz günlerde sızdeı. Bu sızıntılarda dikkatimizi çeken en büyük değişikliklerden biri, daha büyük bir dış ekranın eklenmesi. Ek olarak çift tonlu bir renk grubuyla gelecek.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliğindeki diğer cihazlar

Etkinlikte karşımıza gelecek diğer iki ürün ise Galaxy Watch 4 serisi ve Galaxy Buds 2 olacak. Samsung’un Watch 4 ve Watch 4 Classic adlı iki yeni akıllı saati duyurmasını bekliyoruz. Ek olarak Güney Koreli teknoloji devi, yeni Galaxy Buds 2’yi Unpacked 2021 etkinliğinde de tanıtacak. Bu cihazların detayları da geçtiğimiz günlerde sızmıştı. Şimdilik bu etkinliğe dair elimizdeki bilgiler bu kadarla sınırlı.

Söylentilere göre bu etkinlik 11 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. O tarihe kadar beklemede kalacağız.

Exit mobile version