Samsung Galaxy Tab S8+ Görselleri Ortaya Çıktı

Samsung Tab S8 Plus, S Pen ile birlikte verilen son derece güçlü ve çok yönlü bir Android tablet olacak. Yeni modelin Şubat 2022'de çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy Tab S8 serisinin en az üç versiyonla gelmesi bekleniyor. Bir vanilya Tab S8, bir Tab S8+ ve en üst seviye Tab S8 Ultra. Orta segment modeli olan Samsung Galaxy Tab S8 Plus modelinin bazı detayları ortaya çıktı. Cihazın tasarımı ve iki rengi @TechnizoConcept tarafından detaylı bir şekilde paylaşıldı.

Samsung Galaxy Tab S8+ Cihazının Bazı Özellikleri

Galaxy Tab S8+, mevcut Tab S7+’ın yerini alacak ve birkaç değişiklikle tasarımını geliştirecek. Burada gösterilen iki renk var: gri ve bronz. Boyutların 285 x 185 x 5.7mm olarak kalacağı söyleniyor.

Tab S8+, dinamik 120Hz yenileme hızına ve 2.800 x 1.752 piksel çözünürlüğe sahip bir Süper AMOLED panel ile gelecek. Giden Tab S7+, 12.4 inç diyagonale sahipti. Ancak en son teknik özellik sızıntısı, Tab S8+’ın biraz daha büyük 12,7 inç ekran alanı sunacağını gösteriyor. Burada çentik yok. Bu Ultra model için ayrılmış bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Parmak izi sensörünün ekranın altına entegre edildiği söyleniyor.

Arka kısım, üç Tab S8 tabletin tümü tarafından paylaşılması beklenen bir çift kamera kurulumu verecek. 13 MP ana kamera ve 6 MP ultra geniş açılı kameradan oluşacak. Selfie shooter’ın 12MP’de geldiği söyleniyor. Arka kamera boşluğu, S Pen kalemine oturan siyah bir manyetik şerit ile genişletilecektir.

Üç Tab S8 modelinin tümü Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden destek alacak. Ayrıca bu 3 cihaz da Android 12’nin üzerinde One UI 4 ile birlikte gelecek.

Bu çip aynı zamanda 5G mobil internet ağı için de destek veriyor. Böylece Galaxy Tab S8 5G modeli ile hızlı 5G ağının getirdiği tüm avantajlardan da yararlanabilirsiniz. Tabii ki, yalnızca WiFi özellikli bir model de piyasaya çıkacak. Özellikle tableti evde kullanıyorsanız ideal.

Samsung’un Bu Yeni Tabletinin Fiyatı

Temel 8GB RAM ve 128GB depolama Wi-Fi yalnızca modelinin 900 €’dan başlayacak. Ayrıca ekstra 50 € ödemeniz durumunda size 256GB depolama alanı olan cihaz verilecektir. 5G modelleri, 8/128GB trim için 1.050 €’dan başlıyor. Ayrıca 8/256GB versiyonu için 1.100 € ödemeniz gerekiyor.

Samsung’un Galaxy Tab S8 serisinin, Galaxy S22 serisinin tanıtımıyla aynı zamana denk geleceği ortaya çıktı. Son haberlere göre 9 Şubat’ta bir duyuru bekliyoruz.

Exit mobile version