Samsung Galaxy Tab S7 ve S7 Plus, One UI 3.1 güncellemesi aldı

Samsung hiçbir cihazında One UI 3.1 güncellemesini yayınlamamıştı. OTA güncellemesiyle ilk alan Galaxy Tab S7, S7 Plus cihazları oldu. Beta hatalar şeklinde geri bildirimlerle karşılaşmasına rağmen One UI 3.0 güncellemelerinde silahı iyi ateşlediği için Samsung’u takdir etmeliyiz. Şirket şimdiden Galaxy M31 gibi bütçe cihazlarına geçmeye başladı.

Hatırlarsanız Samsung, Galaxy S21 amiral gemisi cihazlarıyla One UI 3.1’i piyasaya sürdü. Yeni kullanıcı arayüzünde ‘Özel Paylaşım’ gibi özellikler, performans ve bellek ayırmada iyileştirmeler ve daha fazlası var. Samsung şimdi bu sürümü Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T875), Galaxy Tab S7 + LTE (SM-T975N) ve Galaxy Tab S7 + 5G (SM-T976N) için Android 11 güncellemesiyle birlikte kullanıma sunuyor.

Signal, 24 saatten uzun süren bir kesintiden sonra geri döndü

İlgili aygıt yazılımı sürümleri T875NKOU1BUA8, T975NKOU1BUA8 ve T976NKOU1BUA8’dir. 2,4 GB’ın üzerinde olan bu ürün şu anda Güney Kore’de kullanıma sunuluyor. Ancak OTA (Over The Air) güncellemesinin yakında diğer bölgelere de yayılması bekleniyor. Önemli özelliklerden bahsederken, One UI 3.1’in cihazlara ne getirdiğini hızlıca görelim:

İŞTE SAMSUNG ONE UI 3.1 YENİLİKLERİ

– Özel Paylaşım
– GPS konum verilerini Görüntülerden kaldırma özelliği (Paylaşırken)
– Geliştirilmiş performans ve bellek tahsisi
– Ekran Widget’larını Kilitle (Daha fazla yeni İşlevsellik eklendi)
– Arka Plan Video Görüşmesi

Bunlara ek olarak, sohbet balonları (konuşmalar), medya kontrolleri, gelişmiş izin yönetimi, geliştirilmiş ‘Dijital Denge’ ve organize bildirimler gibi olağan Android 11 avantajlarını da bekleyebiliriz. Bunun yanı sıra Galaxy Tab S7, S7 + da İkinci Ekran desteği adı verilen önemli bir özelliğe kavuştu.

Tipik olarak bu, Tabletlerin Samsung Windows PC’leri Seçin ile ikinci bir ekran (Apple Sepet gibi) olarak çalışmasına izin verir. Bunlar Galaxy Book Flex, Galaxy Book Flex Alpha, Galaxy Book Ion, Galaxy Book S ve Notebook Plus’tır.

Bununla birlikte, One UI 3.1’in gelecekte diğer cihazları kandırmaya başlamasını bekleyin. Bunlardan bahsetmişken, bir rapor Galaxy S20, Note 20, Z Flip 4G ve 5G, S10 Serisi ve Note 10 gibi cihazların kesinlikle alacağını söylüyor.

Exit mobile version