Samsung Galaxy Tab S4 ve Samsung Galaxy Tab A10.5 Tablet İncelemesi

Samsung Galaxy Tab S4 incelemesi 2018

Samsung Galaxy Tab S4 10.5 inç ekran boyutuna sahip üst düzey tablet modellerinden biridir, taşıdığı 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ile ve arka tarafta 13 megapiksel ön tarafta 8 megapiksel kameralarıyla dikkat çeken bu tabletin daha hızlı işlem yapabilmesi için RAM belleği 4 gigabyte olarak seçilmiş… Veri depolama için dahili bellek 64GB ve mikro SD desteğiyle gelen tablette 7300 miliamper batarya bulunuyor.
 

Samsung Galaxy Tab S4 Teknik Özellikleri

Ekran çözünürlüğüne baktığımızda 1600 x 2560 piksel ekran çözünürlüğünü görüyoruz, piksel yoğunluğu 288 ppi yeterli bir yoğunluğa sahip, tablet 4K video kaydına izin veriyor. 483 gram ağırlığındaki bu tabletin biyometrik yüz tanıma İris tarayıcı özellikleri var. Siyah ve Gri renklerde üretilen Samsung Galaxy Tab S4 Adreno 540 grafik işlemcisi ile geliyor, bataryanın 7300 miliamper seçilmesi hızlı şarj özelliği ve 16 saatlik video oynatma yeteneği ile oldukça beğeni toplayacak olan Galaxy Tab S4 ağustos ayının sonlarına doğru piyasalarda olacak. Öne çıkan özellikleri arasında telefonda yüksek çözünürlük, hızlı şarj desteği ve 7300 miliamperlik geniş batarya kapasitesi, Bluetooth 5.0 özelliği önemli özellikleri arasında bulunuyor. Samsung bu modelde Android 8.1 işletim sistemini kullanıyor. Micro SD desteğini ise 400 GB seviyeye kadar yükseltmiş durumda…

Samsung Galaxy Tab S4 Fiyatı

Samsung Galaxy Tab S4 fiyatı 700 ile 650 dolar arasında satılması öngörülen tabletin bilgisayar senkronizasyonu ivme ölçer sensörü jiroskop pusula ve pedometre donanımları ile beraber kablosuz ekran paylaşımı özelliği ile beğeni toplayacak gibi duruyor.
Samsung Galaxy Tab A10.5

Samsung Galaxy Tab A10.5 Tablet İncelemesi

10.5 inç ekran boyutuna sahip olan Samsung Galaxy Tab A10.5 tablet, arkada 8 MP önde ise 5 MP çözünürlüğe sahip 2 kamera taşıyor. Böylesi bir sisteme elbette Qualcomm Snapdragon 450 8 çekirdekli işlemci gerekliydi. RAM olarak 3 GB ram kullanan tablet yeterli işlem hızı vadediyor. Ekranı nerdeyse bir Netbook boyutunda olan bu tablet 216 ppi yoğunluğa sahip olarak geliyor.

Samsung Galaxy Tab A10.5 Özellikleri

Bellek ise micro SD eklenebilir 32 GB alan tanıyor. Kamerasının otomatik odaklama yapma özelliği güzel bir özelliktir. 534 gr ağırlığındaki tabletin plastik gövdesi, siyah mavi ve gri seçeneklerde sunulacak.  Grafik işlemci tabletlerde en önemli bileşendir, bunun farkında olan Samsung bu model için Adreno 506 modeli seçti. Depolama alanının 400 GB desteklemesi de ayrı bir artısıdır. Android 8.1 işletim sistemi ile gelen tablet, tam 7300 mAH batarya ile beslenecek. Bu da size tüm gün müzik video ve oyun deneyimini prize bağlı kalmadan yaşatabilir. Makinede jiroskop ivme ölçer ve pusula yer alıyor. Tabi bir de TV’ye yaymak için kablosuz ekran paylaşımı özelliği var.

Samsung Galaxy Tab A10.5 Fiyatı

Samsung Galaxy Tab A10.5 bunca özelliği toparladığı bu sistem için 380 avro isteyecek. Bazı ülkelerde 329 avro ile satılacak. Genel olarak bu tabletin parmak izi sensörü olmaması ve iris retina tarayıcısı olmaması bir dez avantaj olarak kabul edilebilir. Ama bu kadar kusurun kadı kızında da olabileceğini düşünürsek çok da büyük kusurlar değil diyebiliriz.

Exit mobile version