Samsung Galaxy Tab Active3 tabletini duyurdu

Samsung, zorlu ortamlar için üretilmiş yeni tableti Samsung Galaxy Tab Active3 tabletini duyurdu. Tab Active3, çalışanların üretkenliğini ve güvenliğini artırmaya daha fazla vurgu yaparak günümüzde işletmelerin çalışma şekli için tasarlanmıştır. Performans ve üretkenlik özellikleri, sahada çalışanlar için mükemmeldir. Onu zorlu ortamlarda ve koşullarda güvenle çalışmak için bir eldiven kullanan ilk müdahale ekipleri gibi profesyonellere yardımcı olmak adına ‘Dokunma Hassasiyeti’ gibi özellikler içerir.

Samsung Electronics Mobil İletişim İşi Küresel Mobil B2B Ekibi Başkan Yardımcısı KC Choi, “Biz ofisten uzaklaşıp sahaya çıktıkça dünyanın iş yapma şekli hızla değişiyor” dedi. Choi “Yeni Samsung Galaxy Tab Active3 tableti geliştirirken müşterilerimizden ve ortaklarımızdan gelen geri bildirimleri dinledik. İşlerin yapılmasını kolaylaştıracak bir ürün yaratmaya odaklandık. Galaxy Tab Active3 daha dayanıklı olmasının yanı sıra performansı, maksimum üretkenlik için en son uygulamaları desteklemek üzere yükseltildi.” dedi.

FACEBOOK OYUNU FARMVILLE VEDA EDİYOR

SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE3 ZOR ORTAMLAR İÇİN TASARLANDI

Galaxy Tab Active3, en zorlu ortamlarda dünyanın en zorlu işlerinden bazılarının üstesinden gelmek için MIL-STD-810H sertifikalıdır; Geliştirilmiş şok emilimi, artık gelen kutusu koruyucu kapağıyla 1,5 metreye kadar düşmelere dayanabilir ve IP68 sınıfı ile toz geçirmez ve suya dayanıklı olup, öngörülemeyen dış ortamlarda çalışırken içinizin rahat olmasını sağlar.

GALAXY TAB ACTIVE3’TEN ÜSTÜN PERFORMANS

Güçlü Exynos 9810 işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB’a kadar dahili depolama ile donatılan Tab Active3, günümüzün dijital işlerine ayak uyduracak güce sahipken, MIMO özellikli Wi-Fi 6, daha fazla veri için süper hızlı Wi-Fi bağlantısı sunar.

Uzun ömürlü, değiştirilebilir 5050mAh pil ayrıca USB ve POGO pimleri aracılığıyla hızlı şarjı destekler. Böylece takılı olarak daha az zaman ve elinizdeki göreve daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Tabletleri kiosk gibi sabit bir yerde kullanan işletmeler için Tab Active3 artık pilsiz güç için “Pil Yok Modu” nu destekliyor.

FOOTBALL MANAGER PLAYSTATION’DA OLMAYACAK

ÜST SEVİYE ÜRETKENLİK

Tab Active3, işinizin sizi götürdüğü her yerde PC benzeri bir deneyim sağlayan bir üretkenlik güç merkezidir. Samsung Dex artık çift ekran işlevselliği sağlayarak görevlerin ofiste veya sahada her yerden alınabilmesi için Tab Active3’te mevcut.

SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE3’ÜN EK ÖZELLİKLERİ

Her şeyi yakalayın: 13 MP arka kamera, hem resim çekmek hem de ayrıntılı belgeleri taramak için mükemmel netlik sağlar. 5 MP ön kamera, video veya konferans görüşmeleri için idealdir.

Artırılmış Gerçeklik: Google ARCore artık destekleniyor ve uzaktan eğitim gibi yeni artırılmış gerçeklik hizmetlerini etkinleştiriyor.

Hızlı Erişim: Cihazın yan tarafındaki aktif anahtar, en sık kullanılan uygulamalara veya programlara anında erişim sağlar. Acil aramalar, tarama veya bas konuş ve çok daha fazlası için harika.

Perakende Satışa Hazır: Galaxy Tab Active3, perakendecilerin envanteri kolayca yönetmesine ve satın almak için ürünleri taramasına yardımcı olmak için kamera tabanlı barkod taraması için optimize edilmiştir. Tab Active3 ayrıca ödeme için EMV Seviye 1 ile NFC’yi de destekler.

Dokunma Hassasiyeti: Ayarlarda açıldığında, dokunma hassasiyeti, profesyonellerin eldiven giyerken Tab Active3’ü kullanmaya devam etmelerine olanak tanır. Eldiven giyip çıkarmak için daha fazla zaman harcamayın.

IP68 Sertifikalı S Pen: Eldivenli ortamlarda karmaşık belgeleri imzalamak ve yönetmek için mükemmel olan S-Pen ayrıca suya ve toza dayanıklıdır.

Exit mobile version