Samsung Galaxy Tab A8 Tabletinin Tasarımı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy Tab A8 2021 tasarımı 5K görüntülerle ortaya çıktı, temel özellikler açıklandı. Samsung Galaxy Tab A8 2021, Galaxy Tab A7'nin yerini alacak ve yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung yakında Galaxy Tab A8 2021 adlı yeni bir tablet piyasaya sürecek. Android tablet pazarı bir tür rönesans yaşıyor. Samsung, sürekli olarak çeşitli seçenekler sunan bir üretici. Bu yeni cihaz orta sınıf bir tablet olan Galaxy Tab A7’nin halefi olarak gelecek. Şimdi, 91mobiles, Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) ile işbirliğiyle bu yeni cihazı sızdırdı. Net 5K renderlar ve 360 ​​derecelik bir video aracılığıyla Samsung Galaxy Tab A8 2021 tasarımına ilk bakışı gösterdiler.

Görüntüler ve video, tabletin tüm tasarımını tüm açılardan gösteriyor. Hayal gücüne çok az şey bırakıyor. Samsung tablet, ekranın her tarafında kalın çerçeveler ve tek bir arka kamera ile selefinin üzerine geliyor. Ayrıca OnLeaks, önemli Samsung Galaxy Tab A8 2021 teknik özelliklerini de ortaya çıkardı.

Samsung Galaxy Tab A8 Tabletin Teknik Özellikleri

Tablet, geleneksel bir dikdörtgen form faktörüne sahiptir. Ekran kalın çerçevelerle çevrilidir. Sağ çerçeve görüntülü sohbetler için öne bakan kamerayı barındırır. Ayrıca sağ omurgada ses seviyesi düğmesi ve parmak izi sensörü bulunur. Arka kısım, Samsung logosunun ve tek bir kamera sensörünün bulunduğu yerdir. Üst kısımda ikiz hoparlör ızgarası ve bir mikrofon yer alıyor. Alt kısımda iki hoparlör, bir USB Type-C bağlantı noktası ve bir 3,5 mm ses jakı yer alır.

Bir ekranın etrafındaki eşit ağırlıktaki kenarlar için söylenecek bir şey var ve Samsung bu kısmı bir kez daha atlamış görünüyor. Samsung’un burada S Pen duyarlılığını da dahil etmeye karar verip vermediğini görmek ilginç olacak.

Steve Hemmerstoffer, tabletin daha yüksek olmasa da muhtemelen FHD+ çözünürlüğe sahip olması gereken 10.4 inçlik bir ekrana sahip olacağını söylüyor. Tabletin arkasında 8MP kamera ve 3,5 mm ses jakı yer alıyor.

Yeni tabletin 246.7 x 161.8 x 6.9 mm ölçülerinde olduğu ifade ediliyor. Dörtlü hoparlörler Dolby Atmos desteğine sahip olacak. Yaklaşan Samsung tablet, bir LTE sürümünde de piyasaya çıkacak. Ancak yalnızca Wi-Fi modelinden biraz daha pahalı olmalıdır. Ne yazık ki, teknik özelliklerin geri kalanı şimdilik gizli kalıyor. Ancak tablet hakkında daha fazla şey duyarsak sizi güncelleyeceğiz.

Exit mobile version